Kablosuz ya da kabloluda olur bu fiyatada kadar çıkabiliyorum en fazla bu parayla beni uzun süredir götürebilecek iyi bir oyuncu kulaklığı arıyorum
boğuk ya da dip ses mikrofon problemi yaşatan kulaklık istemiyorum
razer blackshark v2 hyperspeed bu nasıldır?![]()
HyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.909,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
V2 modelinin kronik kırılma sorunu var. Gaming gecelerinde nova 5 indirime giriyor ona bakabilirsiniz acelesi yoksa.razer blackshark v2 hyperspeed bu nasıldır?
ya da başka önerebileceğiniz kulaklık modeli var mı bütçe 4800e kadar çıktı
nova 5 düşünüyorum ama kafamaV2 modelinin kronik kırılma sorunu var. Gaming gecelerinde nova 5 indirime giriyor ona bakabilirsiniz acelesi yoksa.
yani kablosuz tercihim ama valla bilemiyomV2 modelinin kronik kırılma sorunu var. Gaming gecelerinde nova 5 indirime giriyor ona bakabilirsiniz acelesi yoksa.
Nova 5 kablosuz zaten, bu arada büyük bir kulaklık nova 5 benim de kafam büyük ve oluyor rahatlıkla şöyle örnek vereyim, cloud 3 olmaz, arctis 9 olmaz, cloud 2 olmaz v2 ucu ucuna oluyor.nova 5 düşünüyorum ama kafama
küçük gelir diye söylemiyom
yani kablosuz tercihim ama valla bilemiyom
tamamdr teşekkr ederm incelicem iyice sağolunNova 5 kablosuz zaten, bu arada büyük bir kulaklık nova 5 benim de kafam büyük ve oluyor rahatlıkla şöyle örnek vereyim, cloud 3 olmaz, arctis 9 olmaz, cloud 2 olmaz v2 ucu ucuna oluyor.