Sürekli Crash Yiyorum.

bakihanma

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şimdi birçok olasılık var ilk önce sistemini yazmakla başlayayım. Corsair 480t 850w kasa. 4060ti 8gb. 16 GB DDR5 ram. R5 7500f işlemcim var ve ben stok fanla kullanıyorum. Sistemi alali 1 sene 2 ay falan oldu. Occtden power testi yaptım ama çok yapamadım 5 dakika kadar bi sıkıntı olmadi. İşlemci testi yaptım bi baktım 95 derece oyundayken baktım 96 derece olmuş. Furmark Vulkan testi yaptım 25 dakika GPU temp 71 derece hotspot 84 derece. Resident evil remakete oyun ortasında 96 derece oluyor ve kendiliğinden restart atiyor ve bazen crash yiyip bazı oyunlarda oyundan atıyor. Ekran kartı driverlarini birçok kez silip tekrar yükledim fayda etmedi. Sorun işlemciden kaynaklı ise soğutma alacağım. Yardım eder misiniz?

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
146
sorun işlemci ısınması kaynaklı veya değil önce soğutmayı düzeltmen gerek. güzel bir hava soğutma o işlemcide en uygun olanı. bu arada biostan pbo (msi da gameboost diğer anakartlarda farklı şekillerde olabiliyor) overclock açık mı onuda bir kontrol et. soğutucu olarakta aşağıdaki ürün gerçekten başarılı. yine kasana sığacak mı sığmayacak mı 153mm yüksekliği var kasanın kapasitesini öğrenip kontrol etmelisin.

KS

bakihanma

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
sorun işlemci ısınması kaynaklı veya değil önce soğutmayı düzeltmen gerek. güzel bir hava soğutma o işlemcide en uygun olanı. bu arada biostan pbo (msi da gameboost diğer anakartlarda farklı şekillerde olabiliyor) overclock açık mı onuda bir kontrol et. soğutucu olarakta aşağıdaki ürün gerçekten başarılı. yine kasana sığacak mı sığmayacak mı 153mm yüksekliği var kasanın kapasitesini öğrenip kontrol etmelisin.

Sorunun kaynağını bulsam icim rahatlayacak ta sorunun kaynağını bulamadım henüz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri