4500 Tl Televizyon önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jeepdry

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba Arkadaşlar Max 5000 tl bütçem var  43 inç televizyon alacağım 5000tlyi geçmeyecek şekilde alınabilecek en iyi f/p televizyon hangisi ?
Not:43 inç geçmemeli ve max 4500 tl olmalı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
5000 TL bütçeyi geçmeyecek demişsiniz ama sonra NOT kısmında 4500 TL maksimum demişsiniz hangi bütçeye öneri yapacağız?

KS

jeepdry

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
5000 TL bütçeyi geçmeyecek demişsiniz ama sonra NOT kısmında 4500 TL maksimum demişsiniz hangi bütçeye öneri yapacağız?

4500 tl uğur abi bir kaç tane tavsiye yapabiliirsen güzel olur

KS

jeepdry

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
4.5K ise LG 43UN74006LB 43" Smart 4K LED TV - 4.554 TL fiyata bu ürünü öneririm size.

Başka alternatif önermedim bu ürün oldukça iyi ama ille alternatif olsun derseniz Samsung UE43TU7000UXTK 43" TU7000 Smart 4K Crystal LED TV - 4.412 TL bu ürünü önerebilirim.

uğur abi çok teşekkür ederim son almadan önce 2 sorum var
1- sence görüntü kalitesi hangisinin daha iyi ve sen hangisini alırdın
2-bu 2 üründen daha iyisi var mı
Hayırlı geceler bu arada

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Görüntü kalitesini bilemiyorum, 2 ürünü de görmüşlüğüm yok. LG NanoCell olsaydı o derdim ama değil. Samsung ürünü de QuantumDot değil. Biraz ucuz ürünler TV sektörüne göre o yüzden panel kalitelerini bilemiyorum ama bana soracak olsanız ben LG seçerdim.

Bu 2 ürünün fiyatına daha iyi ürün yok. Ancak 5-6K bütçe arasına çıkarsanız ve İnç sınırı belirtmezseniz alternatif daha iyi ürünler önerebilirim.

KS

jeepdry

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Görüntü kalitesini bilemiyorum, 2 ürünü de görmüşlüğüm yok. LG NanoCell olsaydı o derdim ama değil. Samsung ürünü de QuantumDot değil. Biraz ucuz ürünler TV sektörüne göre o yüzden panel kalitelerini bilemiyorum ama bana soracak olsanız ben LG seçerdim.

Bu 2 ürünün fiyatına daha iyi ürün yok. Ancak 5-6K bütçe arasına çıkarsanız ve İnç sınırı belirtmezseniz alternatif daha iyi ürünler önerebilirim.

Abi samsung alırsam film veya youtube bir donma kasma olur mu ona göre alacağım ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
KS

jeepdry

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
2 ürününde işletim sistemi oldukça iyi ve genel olarak başarılı ürünler. Ben LG seçerdim ama Samsung yada LG fark etmez hangisini alırsanız alın bu fiyata en iyisini almış oluyorsunuz. Donma kasma olayına gelirsek Samsung TU7000 Crystal UHD TV İNCELEMESİ (2020) ve LG 43UN74006LB 43" Smart 4K Ultra HD HDR LED TV Google Assistant & Amazon Alexa bu 2 incelemeye bakıp bir karar verebilirsiniz.

saol abi bencede lg daha iyi ama çok fazla çerçeve samsungta 0 gibi bir şey beni o cezbediyor

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ben önerinizi yaptım gerisi sizin kararınız. :) Ben herhangi bir olumsuz durumda sorumluluk kabul etmem. Zaten TV işi biraz kişisel bir konudur. Görüntü ve ses herkesi aynı şekilde tatmin etmez. Daha iyisi olsaydı o fiyata onu önerirdim.

H.olsun şimdiden. TV gelince deneyimlerinizi paylaşırsanız diğer kullanıcılar için iyi olacaktır.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri