- Tepki
- 0
hocam ikisi arasında 25i mi seçerdiniz? yoksa aoc almayacak biri için mi onu öneriyosunuz25i yi kaçırma derim. Şuan 1080p 144hz kategorisinde 24g2spu ya denk olan tek modeldir benim için.
Benim için yükseklik ayarı önemli olduğundan aoc seçerdim ama sadece ekran kısmına bakarsak hangisi ucuzsa onu alırdım diyebilirim.hocam ikisi arasında 25i mi seçerdiniz? yoksa aoc almayacak biri için mi onu öneriyosunuz
hocam bu ürünün alttkaiyle farkı ne ?Benim için yükseklik ayarı önemli olduğundan aoc seçerdim ama sadece ekran kısmına bakarsak hangisi ucuzsa onu alırdım diyebilirim.
Hangileri?hocam bu ürünün alttkaiyle farkı ne ?
AOC Gaming 24G2SP - 24 inç FHD monitör, 165 Hz, 1 ms, FreeSync Premium (1920x1080, VGA, HDMI, DisplayPort) siyah/kırmızı
attığım ürün amazondan aldığım ürün kodu, fiyatı 4900 falan şuan satışı gözükmüyor o yüzden direkt ürün detaylarını attım yazdığım ürünle arkadaşın üstte paylaştığı aoc farkını anlayamadım arada 1000tl gibi fark vardıHangileri?
24G2SP ve 24G2SPU dan bahsediyorsun sanırım. Şuanda tam fikrim yok başta aoc aynı model olduğunu söylüyordu fakat ilerleyen zamanlarda, incelemelerde bir kaç farklılıkları olduğunu gördüm. 24G2Sp nin dengi vp249qgr gibi duruyor.attığım ürün amazondan aldığım ürün kodu, fiyatı 4900 falan şuan satışı gözükmüyor o yüzden direkt ürün detaylarını attım yazdığım ürünle arkadaşın üstte paylaştığı aoc farkını anlayamadım arada 1000tl gibi fark vardı
Aynısını kullanıyorum bu fiyata gerçekten iyi memnunum![]()
Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
evet o yüzden sormuştum aslında : )Ah ben aoc nin fiyatını yeni görüyorumO fiyata al geç derim omen 25i den bile ucuzmuş.
amazon kolay iade sağlıyor zaten 1000tl fazla vererek daha kötü bir monitör almak istemez kimse. alabilecek paran varsa al derim 24g2spu yu.evet o yüzden sormuştum aslında : )
şidmi 25i mi 4500 tlye yoksa 4000 aoc mu oyun ve fikm için alıcagımamazon kolay iade sağlıyor zaten 1000tl fazla vererek daha kötü bir monitör almak istemez kimse. alabilecek paran varsa al derim 24g2spu yu.
Aocşidmi 25i mi 4500 tlye yoksa 4000 aoc mu oyun ve fikm için alıcagım
bu arada arkadaş amazon dedi ama ben göremedim itopyadakindenmi bahsediyor
bide alsam monitör hakkında ayar fln yardım edermisinbu arada arkadaş amazon dedi ama ben göremedim itopyadakindenmi bahsediyor
Amaxondaki 24g2sp modeli biraz farklı bir model. Ayar yapmak kolay aslında başkalarının ayarlarına gerek yok sen kendo gözüne göre ayarlayabilirsin. Bu arada bu monitör bu fiyata bulunmaz büyük indirime girmiş alın derim direkt.bu arada arkadaş amazon dedi ama ben göremedim itopyadakindenmi bahsediyor
bide alsam monitör hakkında ayar fln yardım edermisin