Bu alınabilirMerhabalar iyi forumlar.
Bütçem max 4500 TL İps 165hz oyuncu monitörü arıyorum fakat karar veremedim. Önerebileceğiniz mönitor var mıdır? Genelde
Fps arasırada hikaye türü oyunlar oynuyorum.
gtg sahiptir ve 24 inc tam fps icinMerhabalar iyi forumlar.
Bütçem max 4500 TL İps 165hz oyuncu monitörü arıyorum fakat karar veremedim. Önerebileceğiniz mönitor var mıdır? Genelde
Hocam attığınız model 144 hz, ben 165hz demiştim.![]()
Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms FreeSync Premium IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms FreeSync Premium IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms FreeSync Premium IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.726,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
arkadas fps icin ve ıps panel aramaktadır bütce 3.5k falan olsaydı asus tuf önerilirdi ama bütcesi 4.5k burda dell almak varken asus tuf almak mantıksızBu alınabilir
![]()
ASUS TUF Gaming VG247Q1A 23.8 inç 165Hz 1ms Full HD FreeSync Gaming Monitör
23,8 inç Full HD (1920×1080), 165 Hz (144 Hz’in üzerinde), Extreme Low Motion Blur™, FreeSync™, 1 ms (MPRT), Shadow Boostwww.gaming.gen.tr
Şahsi fikrim asusun Tuf serisi kalitesiz sadece asusu piyasada tutmak için öne sürülmüş, aralarında 1-2 tane sağlam çıkan serisidir bence. Asusda rog serisinden başka bir ürünü değmez bence.Bu alınabilir
![]()
ASUS TUF Gaming VG247Q1A 23.8 inç 165Hz 1ms Full HD FreeSync Gaming Monitör
23,8 inç Full HD (1920×1080), 165 Hz (144 Hz’in üzerinde), Extreme Low Motion Blur™, FreeSync™, 1 ms (MPRT), Shadow Boostwww.gaming.gen.tr
Ürünün yorumlarına baktığım da ölü piksel diyen 2-3 kişi gördüm ve gaming genin müşteri memnuniyeti neredeyse 10/0 gibi. Ama monitör gerçekten tasarımı ve özellikleri iyi gibi duruyor. Eğer farklı bir model beğenmezsem galiba alıcam. Erken saat olduğu için uyanamıyanlar var daha bakalım belki iyi bir model gelir.gtg sahiptir ve 24 inc tam fps icin
![]()
Dell G2422HS 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2422HS 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2422HS 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bütcenizde alacabiliceğiniz en iyi monitör budurŞahsi fikrim asusun Tuf serisi kalitesiz sadece asusu piyasada tutmak için öne sürülmüş, aralarında 1-2 tane sağlam çıkan serisidir bence. Asusda rog serisinden başka bir ürünü değmez bence.
Ürünün yorumlarına baktığım da ölü piksel diyen 2-3 kişi gördüm ve gaming genin müşteri memnuniyeti neredeyse 10/0 gibi. Ama monitör gerçekten tasarımı ve özellikleri iyi gibi duruyor. Eğer farklı bir model beğenmezsem galiba alıcam. Erken saat olduğu için uyanamıyanlar var daha bakalım belki iyi bir model gelir.
Bende öneririm çoğu kişiye önerdim Gaming gen den aldılar 1ms gtg sahip bu bütçede alabileceğini en iyi ürün olabilir.Ürünün yorumlarına baktığım da ölü piksel diyen 2-3 kişi gördüm ve gaming genin müşteri memnuniyeti neredeyse 10/0 gibi. Ama monitör gerçekten tasarımı ve özellikleri iyi gibi duruyor. Eğer farklı bir model beğenmezsem galiba alıcam. Erken saat olduğu için uyanamıyanlar var daha bakalım belki iyi bir model gelir.
ayrı bir konu açın hocam konu içi konu olmasın.Merhabalar 2000 - 2500 tl bütçe ile en iyi oyuncu monitörünü arıyorum 2. el veya sıfır farketmez tek isteğim 144 hz 24 inç olması şu anda 17 inç philips monitörü kullanıyorum.
Merhabalar iyi forumlar.
Kendinize ait bir konu açın lütfen.Merhabalar 2000 - 2500 tl bütçe ile en iyi oyuncu monitörünü arıyorum 2. el veya sıfır farketmez tek isteğim 144 hz 24 inç olması şu anda 17 inç philips monitörü kullanıyorum.