4500Tl İps Monitör Önerisi.

Cancan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Merhabalar iyi forumlar.
Bütçem max 4500 TL İps 165hz oyuncu monitörü arıyorum fakat karar veremedim. Önerebileceğiniz mönitor var mıdır? Genelde
Fps arasırada hikaye türü oyunlar oynuyorum.

Madara Uchiha

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Merhabalar iyi forumlar.
Bütçem max 4500 TL İps 165hz oyuncu monitörü arıyorum fakat karar veremedim. Önerebileceğiniz mönitor var mıdır? Genelde
gtg sahiptir ve 24 inc tam fps icin

KS

Cancan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Hocam attığınız model 144 hz, ben 165hz demiştim.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
KS

Cancan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Bu alınabilir
Şahsi fikrim asusun Tuf serisi kalitesiz sadece asusu piyasada tutmak için öne sürülmüş, aralarında 1-2 tane sağlam çıkan serisidir bence. Asusda rog serisinden başka bir ürünü değmez bence.

gtg sahiptir ve 24 inc tam fps icin
Ürünün yorumlarına baktığım da ölü piksel diyen 2-3 kişi gördüm ve gaming genin müşteri memnuniyeti neredeyse 10/0 gibi. Ama monitör gerçekten tasarımı ve özellikleri iyi gibi duruyor. Eğer farklı bir model beğenmezsem galiba alıcam. Erken saat olduğu için uyanamıyanlar var daha bakalım belki iyi bir model gelir.

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Şahsi fikrim asusun Tuf serisi kalitesiz sadece asusu piyasada tutmak için öne sürülmüş, aralarında 1-2 tane sağlam çıkan serisidir bence. Asusda rog serisinden başka bir ürünü değmez bence.

Ürünün yorumlarına baktığım da ölü piksel diyen 2-3 kişi gördüm ve gaming genin müşteri memnuniyeti neredeyse 10/0 gibi. Ama monitör gerçekten tasarımı ve özellikleri iyi gibi duruyor. Eğer farklı bir model beğenmezsem galiba alıcam. Erken saat olduğu için uyanamıyanlar var daha bakalım belki iyi bir model gelir.
bütcenizde alacabiliceğiniz en iyi monitör budur

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Bende öneririm çoğu kişiye önerdim Gaming gen den aldılar 1ms gtg sahip bu bütçede alabileceğini en iyi ürün olabilir.

Tarık_Murder

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar 2000 - 2500 tl bütçe ile en iyi oyuncu monitörünü arıyorum 2. el veya sıfır farketmez tek isteğim 144 hz 24 inç olması şu anda 17 inç philips monitörü kullanıyorum.

SneaX

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106
Merhabalar 2000 - 2500 tl bütçe ile en iyi oyuncu monitörünü arıyorum 2. el veya sıfır farketmez tek isteğim 144 hz 24 inç olması şu anda 17 inç philips monitörü kullanıyorum.
ayrı bir konu açın hocam konu içi konu olmasın.

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
Merhabalar iyi forumlar.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri