4600g VS 5600g

Buraqq

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
336
Hocam 4600gyi mi alsın peki yoksa 5600g mi yani aradaki 1k farka değerimi 5600g ekran kartıyla 5600g daha mı iyi performans verir
Hocam mantıken 5600g daha iyi alması gereken o ama zaten ekran kartı aldığında,muhtemelen o işlemci değiştirilir o yüzden 4650gyi alsın ekran kartından sonra bütçe biriktirip normal bir işlemciye dönmesi daha mantıklı olur.

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Hocam mantıken 5600g daha iyi alması gereken o ama zaten ekran kartı aldığında,muhtemelen o işlemci değiştirilir o yüzden 4650gyi alsın ekran kartından sonra bütçe biriktirip normal bir işlemciye dönmesi daha mantıklı olur.
Hocam monitör hakkında fikriniz varmı

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Biraz baktım o fiyata Rampage falan var. Bence bütçe biraz arttırılır en kötü aşağıdaki monitör alınmalı.

Samsung odyseys g3 nasıldır 3kye alınır mı bütçe arttırılıp

Biraz baktım o fiyata Rampage falan var. Bence bütçe biraz arttırılır en kötü aşağıdaki monitör alınmalı.

Bu mu samsung mu

KS

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Rampage ürünleri önermiyorum. Panel olarak yazılanı veriyor olabilir ancak panelde sorunlar yaşama ihtimaliniz diğer markalara göre daha yüksek. Panel dışında kullanılan iç elemanlarının da iyi olduğunu zannetmiyorum. Acer de bildiğim kadarıyla pivot özelliği bulunmuyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri