4700-5000 tl Bütçe PC Toplama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

posiedon666

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar. 4700-5000 tl arası bütçeye uygun bilg[size=small]isayar toplamak [size=small]ist[size=small]iyorum. Bu konu hakkında pek b[size=small]ir b[size=small]ilg[size=small]im yok. Tavs[size=small]iyeler[size=small]in[size=small]iz[size=small]i bekl[size=small]iyorum. Ben kend[size=small]imce b[size=small]ir şeyler araştırarak buldum. Yorumlarınızı bekl[size=small]iyorum. [/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]

[size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small]İşlemc[size=small]i: AMD RYZEN 5 3600x[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
[size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small]Ekran Kartı: Asus Arez Dual Redeon RX 580 (ya da GFORCE ser[size=small]is[size=small]i hang[size=small]is[size=small]i daha [size=small]iy[size=small]iyse) [/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
[size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small]Ram: GSk[size=small]ill 16 gb ( Corse[size=small]ir 16gb) [/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
[size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small][size=small]Ana Kart: Asus B450M Dragon 4400 Mhz [/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
Hardd[size=small]isk: SEAGATE 1TB Barracuda 64MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 Harddisk[/size]
Kasa: Power Boost VK-G2052S RGB Tempered Glass
İşlemc[size=small]i Soğutucu: Thermaltake TMG A2 92 mm[/size]
PSU: Power Boot BST-ATX 400 R 400 W 120 mm 

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Genel olarak bileşen seçimleriniz hiç ama hiç iyi değil. 

5.300 TL yaparsanız bütçenizi bu Teknobiyotik E3 sistemi aşağıdaki bileşen değişimleri ile 5.036,58 TL fiyata alabilirsiniz.

• İşlemci Yükselt : AMD Ryzen 3 3300X
  • Bellek Yükselt : Kingston DDR4 16GB(2x8GB) 3200MHz HyperX Fury

Eğer 5K üzerine çıkamazsanız bu Teknobiyotik E2.5 XT bu aşağıdaki bileş en değişimleri ile 5.384,36 TL fiyata alabilirsiniz. Ancak RX 5500 XT kartı 1660 Super kartında %25 daha az performans verir.
  • İşlemci Yükselt : AMD Ryzen 3 3300X
  • Kasa Yükselt : Aerocool Menace Saturn 2x12cm RGB - Daha iyi hava akışı için.
Bu sistemler daha başarılı sistemler. Ben olsam E3 olanı alırdım.

KS

posiedon666

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Abi bazı sorularım var sana. 

1- Amd işletim sisteminde 3 ve 5 arasında ki fark nedir fark varsa 5 işletim sistemini eklesek darboğaz eder mi? 
2- Önerdiğin işletim sistemiyle (battlfied, mount blade, assasins v.b) oyunları rahatlıkla -kasmadan- oynayabilirmiyim? 
3- Ekran kartı bana sıkıntı verir mi? 
4- Kısacası abi bu işletim sistemi beni rahat götürür değil mi?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Birincisi önerdiğim Ryzen 3 3300X işlemcisi size önerdiğim sistemlerde darboğaz yapmaz ki zaten yapsa önermezdim. Performans konusunda da sıkıntı yaşamazsınız. GPU olarak E3 sistemde 1660 Super var. Bu işlemci yani 3300X + 1660 Super kartının verdiği FPS değerlerine https://www.youtube.com/watch?v=ndshA0kr5-w bu videodan bakabilirsiniz.

KS

posiedon666

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Birincisi önerdiğim Ryzen 3 3300X işlemcisi size önerdiğim sistemlerde darboğaz yapmaz ki zaten yapsa önermezdim. Performans konusunda da sıkıntı yaşamazsınız. GPU olarak E3 sistemde 1660 Super var. Bu işlemci yani 3300X + 1660 Super kartının verdiği FPS değerlerine https://www.youtube.com/watch?v=ndshA0kr5-w bu videodan bakabilirsiniz.

Abi çok teşkkür eder[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]im. Önerd[size=small][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]iğ[size=small][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]in s[size=small][font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]istem çok güzel. Bunu alacağım. Hayırlı Günler. [/font][/font][/size][/font][/size][/font][/size]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri