Öneri 48.000 TL Sadece Kasa Sistem Toplama Önerir Misiniz?

EGZODYA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba arkadaşlar,

Sadece oyun oynamak için alacağım, monitörüm 170Hz, 2K, parçalar Vatan, İtopya gibi bir siteden toplanıp birleştirilibilecek şekilde olursa sevinirim. Çünkü toplamaktan anlamıyorum, İstanbul'da gidip arabayla alabileceğim yer olması lazım, kargolara güvenmiyorum.

Şuralardan yapıp paylaşırsanız sevinirim;

Vaktini ayırıpta yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Kron1k

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba arkadaşlar,

Sadece oyun oynamak için alacağım, monitörüm 170Hz, 2K, parçalar Vatan, İtopya gibi bir siteden toplanıp birleştirilibilecek şekilde olursa sevinirim. Çünkü toplamaktan anlamıyorum, İstanbul'da gidip arabayla alabileceğim yer olması lazım, kargolara güvenmiyorum.

bence siz direk itopya mağazasına gidip bütçenizi ve istediklerinizi söyleyin 40k bütçeye en üst düzey sistemi toplarlar size.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,258
Son düzenleme:

konuray

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
31
arkadaşlar bence ayrıca birşey sormak istiyorum bu DLSS teknolojisi ekran kartına mı yoksa işlemciye göre mi açılıyor oyunlarda..

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
hazır sistemde de ücretini internetten ödüyorsunuz, ödeme kısmında mağazadan teslim al var hazır olduğu zaman sizi arayıp gidip alabilirsiniz. direk orada hazırlayıp vermiyorlar
Merhaba arkadaşlar,

KS

EGZODYA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
bence siz direk itopya mağazasına gidip bütçenizi ve istediklerinizi söyleyin 40k bütçeye en üst düzey sistemi toplarlar size.
gidicem zatende işte hiç bişey bilmediğim için önceden bi fikrim olsun dedim.
Sepete ekleyip Mağazadan teslim al diyerek satın alabilirsin

tek tek internetten toplama düşünürsen daha iyisini toplarız
internetten toplarsam birleştiricek bilgim yok, kargolara garip garip sitelerede pek güvenmiyorum.

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
gidicem zatende işte hiç bişey bilmediğim için önceden bi fikrim olsun dedim.

internetten toplarsam birleştiricek bilgim yok, kargolara garip garip sitelerede pek güvenmiyorum.
hocam şöyle yapabilirsiniz. gaminggendden satın alıp mağazadan teslim alabilirsiniz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri