Yeterli ama bütçeniz var neden olmasınHocam 45k ile 50k arası bütçem var.
4070 benim için yeterli hocam ona göre yardımcı olursanız sevinirm
Yine kaliteli yapalım sıkıntı yok ben toplayayim bı misal 50k ya böyle var ama 4070ti yapıp parçaları biraz daha yüksek tutabilirim4070 ekran alıp diğer parçaları kaliteli seçebilirz diye düşündüm .uzun süreli kullanmayı düşünüyorum yükseltme yapmadan
Tek siteden olduğu için pahalı olmuş gibi
Montaj olacak diye hiçbir zaman tek yerden toplama yapmayınEvet sistem montajı olduğu için tek siteden yapmayı tercih ettim
İstanbul da yaşıyorum burada olsaydın ücretsiz yapardım istersen uzaktan canlı yayın ile birlikte de yapabiliriz ya da orada bilen birilerine verebilirsinizÇok teşekkür ederim hocam.peki montaj için önerebilceğiniz bi yol var mı
Hiç yapmadiysan özellikle CPU soğutucu konusunda zorlanabilirsin birazTamamdır hocam eğer montaj konusunda sıkıntı yaşarsam bidaha rahatsız ederim sizi![]()
Onun için sana topladığım birkaç sistem örneği aticam buraya onlara bakıp kopya çekebilirsinEvet tek çekindiğim o aslında + kablo düzenlemesi olabilir belki
bende daha önce sistem montajı yapmadım sıvı sogutucuyu degiştirmek istiyorum tek başıma yaparken zorlanırmıyım işlemciye zarar verirmiyim pin kıranlar vs görmüştüm forumda biraz tedirginimOnun için sana topladığım birkaç sistem örneği aticam buraya onlara bakıp kopya çekebilirsin
Aslında zor değil kurulum kitapçığına bakarak tek tek yapabilirsin İstanbul da yaşıyorsan da getir bana yapayım sanabende daha önce sistem montajı yapmadım sıvı sogutucuyu degiştirmek istiyorum tek başıma yaparken zorlanırmıyım işlemciye zarar verirmiyim pin kıranlar vs görmüştüm forumda biraz tedirginim