Alınabilir duruyor.Arkadaşlar bu sistem ve içinde ki ekipmanlar ile birlikte 4900 deniyor sizce alınır mı?
ekipmanlarla mantıklı gibi geldi banaAlınabilir duruyor.
Zaten monitör tam belirtilmemiş ama en az 1.5kdır 1050tinin 2. El fiyatları belli ekipmanlar tam açıklanmamış fakat bence alınabilir ya.ekipmanlarla mantıklı gibi geldi bana
anakart gigabayt b250m-d2v-cf ram 2100 mhzZaten monitör tam belirtilmemiş ama en az 1.5kdır 1050tinin 2. El fiyatları belli ekipmanlar tam açıklanmamış fakat bence alınabilir ya.
ne güzel konuları takip ediyorsunuz keşke konuyla ilgili yorumda yapsanız150 tane konu açtınız alın artık sistem bence.
psu yu bilmiyorum ama ram ve anakart yazdım üst tarafta ram alırken markası aynı olmak zorunda mı?Aynı ramden 1 tane daha 8 GB ram iyi olur + anakart nedir psu nedir bunlar da önemli ?
Evet aynı olmak zorunda.psu yu bilmiyorum ama ram ve anakart yazdım üst tarafta ram alırken markası aynı olmak zorunda mı?
oo baya bi masraf çıkarır o zamanEvet aynı olmak zorunda.
anakart iyi mi sizce ?Evet aynı olmak zorunda.
Max 400 500 TL tutar zaten sıfır 3600 MHz googram 8 GB ram 500 TL civarı.oo baya bi masraf çıkarır o zaman
Bundan önce yapmıştım eğer almıyorsanız zamanımı boşa harcayamam.ne güzel konuları takip ediyorsunuz keşke konuyla ilgili yorumda yapsanız![]()
sizin önerdiğiniz sistemi almak gibi bir zorunluluğum mu var ?Bundan önce yapmıştım eğer almıyorsanız zamanımı boşa harcayamam.
teşekkürler yardımlarınız içinMax 400 500 TL tutar zaten sıfır 3600 MHz googram 8 GB ram 500 TL civarı.
Benimde önerme gibi bir zorunluluğum yoksizin önerdiğiniz sistemi almak gibi bir zorunluluğum mu var ?
ben her konu açtığımda öneride bulunacaksın diye bir şey demedim benim tek dediğim ve herkesinde öyle olmasını istediğini düşündüğüm olay konu dışında yazılmaması. bunu mantıken anlaman gerekiyor çünkü normal bir insan bunu her türlü anlayacaktır. iyi forumlar sana ve forum kullanırken forum nasıl kullanılır nelere dikkat edilmedilir bunları öğrenmen lazım istersem 30 40 konu açarım çok açtığımı modlar görürse en sonunda müdahalle edecektir ki önceki açtığım konuda 4-5 sistem vardı ve bu sistemlerin sadece anakartı ekran kartı işlemcisi yazmaktadır konularımı takip etmeyi çok seviyorsun açıklamasına da iyi bakmanı öneririm bu iki konu arasında ki farkları çok dah net bir şekilde görürsün .Benimde önerme gibi bir zorunluluğum yok![]()
Dediğiniz kuralları biliyorum merak etmeyin. Biri daha böyle yapıyordu uğur hocada "biz size öneri yapmıştık " tarzı şeyler yazmıştı , adam al sat yapıyormuş onu öğrendik. Sizide uyaran olur belki. Neyse iyi günler inşallah en yakın zamanda pc alırsınızben her konu açtığımda öneride bulunacaksın diye bir şey demedim benim tek dediğim ve herkesinde öyle olmasını istediğini düşündüğüm olay konu dışında yazılmaması. bunu mantıken anlaman gerekiyor çünkü normal bir insan bunu her türlü anlayacaktır. iyi forumlar sana ve forum kullanırken forum nasıl kullanılır nelere dikkat edilmedilir bunları öğrenmen lazım istersem 30 40 konu açarım çok açtığımı modlar görürse en sonunda müdahalle edecektir ki önceki açtığım konuda 4-5 sistem vardı ve bu sistemlerin sadece anakartı ekran kartı işlemcisi yazmaktadır konularımı takip etmeyi çok seviyorsun açıklamasına da iyi bakmanı öneririm bu iki konu arasında ki farkları çok dah net bir şekilde görürsün .