butcen ne kadar reis ben sana bir laptop oneriyimuzun zmandır gaming laptop arayışındayım fakat 4gb ram oyunlar için yeterli mi değilmi anlayamadım beni aydınlatıcak arkadaşları bekliyorum.
Reis önerimdir laptop almauzun zmandır gaming laptop arayışındayım fakat 4gb ram oyunlar için yeterli mi değilmi anlayamadım beni aydınlatıcak arkadaşları bekliyorum.
dayı max 25k gaming ve günlük işleri halletmek amaçlı bi laptop arıyorum.butcen ne kadar reis ben sana bir laptop oneriyim
laptop alma taraftarı değilim fakat bazı yaşam şartları bizi ona zorluyor agaReis önerimdir laptop alma
biraz fiyati arttirabilirseniz bu fiyata en iyi laptop budur HP Victus Gaming Laptop Dizüstü Bilgisayar, 15,6 inç FHD IPS 144 Hz, Intel Core i5-13500H, 8 GB Ram, NVIDIA GeForce RTX 4050, 512 GB SSD, FreeDos, Mika Gümüşü, 7P8K8EA https://amzn.eu/d/2ZIbLCEdayı max 25k gaming ve günlük işleri halletmek amaçlı bi laptop arıyorum.
laptop alma taraftarı değilim fakat bazı yaşam şartları bizi ona zorluyor aga
4gb vram yetersiz gelebilir, 6gb-8gb modellere yönelebilirsiniz yukarıdaki 4050 gibidayı max 25k gaming ve günlük işleri halletmek amaçlı bi laptop arıyorum.
laptop alma taraftarı değilim fakat bazı yaşam şartları bizi ona zorluyor aga