Öneri 4K Bütçeli Monitör+ Klavye Önerisi

BeroeBeroida

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Ryzen 5 5960 islemci 3060 ti ekran kartı için max 4 binlik monitör arıyorum.

Birde klavye. Klavye çok önemli değil ışıklı şeylere gerek yok iyi olsun yeter fiyatları ne kadar değişiyor bilmiyorum pahalı birseye gerek yok yani bütçe yazmıyorum o yüzden. Teşekkürler.

avria

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2

Ryzen 5 5600 sanırım r5 5960 işlemci yok.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986

Kötü

Dierya dk61se+gamebooster gb2419ff

Diğer monitörlere göre dış kalitesi düşük olabilir ama paneli güzel

avria

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Kötü

Hocam 4k bütçeyi aşıyor evet dierya dk61se tabiki daha iyi gamebooster için bilgim yok paneli hakkında.

KS

BeroeBeroida

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7

Aynen 5600 yanlış yazmışım. Öneriler için teşekkürler.

Kötü

Klavye çok iyi ama turkiyede satis yok herhalde fazla geç geliyor.

Hocam 4k bütçeyi aşıyor evet dierya dk61se tabiki daha iyi gamebooster için bilgim yok paneli hakkında.
O kadar bütçeyi asabilirim gamebooster dah mi iyi sizin attığına göre?

Son düzenleme:

avria

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
O kadar bütçeyi asabilirim gamebooster dah mi iyi sizin attığına göre?
Gamebooster yerine daha iyi monitörler bulunuyor.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Gamebooster yerine daha iyi monitörler bulunuyor.
Nesi daha iyi bunun? Gamebooster ss ips 180 hz

avria

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Tamamen bilmeden konuşuyorsun, burak şoltun incelemesini izle istersen.
İş birliği yapıyorlar sponsorlu içerik tabiki de tanıtıp önericektir kalitesiz ürünler üzerine marka basıp satıyorlar gamebooster monitör önermiyorum uzun vadede sorun çıkartıcaktır.

KS

BeroeBeroida

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Asus almak daha mantıklı geldi bana şuan benim için yeterli gibi kalan parayla da klavye alırım diye düşündüm cok fark eder mi 500 600 tl digerlerine versem performans olarak asusa gore aman aman bi farklari var mi?

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
İş birliği yapıyorlar sponsorlu içerik tabiki de tanıtıp önericektir kalitesiz ürünler üzerine marka basıp satıyorlar gamebooster monitör önermiyorum uzun vadede sorun çıkartıcaktır.
Hocam adamın önermediği ürün var ne sponsoru? Ek olarak kullanan tanıyorum hiç bir sorunu yok tamamen bilmeden saçma sapan yorum yapıyorsunuz.

Asus almak daha mantıklı geldi bana şuan benim için yeterli gibi kalan parayla da klavye alırım diye düşündüm cok fark eder mi 500 600 tl digerlerine versem performans olarak asusa gore aman aman bi farklari var mi?
Fark eder, biri ips diğeri ss ips.

Son düzenleme:
KS

BeroeBeroida

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Hocam adamın önermediği ürün var ne sponsoru? Ek olarak kullanan tanıyorum hiç bir sorunu yok tamamen bilmeden saçma sapan yorum yapıyorsunuz.

Fark eder, biri ips diğeri ss ips.
Anladım.aradaki farka değer yani gamebooster sipariş veriyorum o zaman?

avria

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Açıklamaya bakarsan anlarsın sponsor adam çöp bir monitör. İtopyada satılmayan ürünü satmaya stok eritmeye çalışıyorlar. Ben tavsiye etmiyorum çeşitli Forum sitelerinde araştırmanı öneririm. @BeroeBeroida 144den 180hz farkını anlayamazsın kaliteli birşey almak daha mantıklı genede bu senin özgür hür iraden iyi günler.

KS

BeroeBeroida

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Açıklamaya bakarsan anlarsın sponsor adam çöp bir monitör. İtopyada satılmayan ürünü satmaya stok eritmeye çalışıyorlar. Ben tavsiye etmiyorum çeşitli Forum sitelerinde araştırmanı öneririm. @BeroeBeroida 144den 180hz farkını anlayamazsın kaliteli birşey almak daha mantıklı genede bu senin özgür hür iraden iyi günler.
Teşekkürler. Araştıracagim

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Yaw sen şaka mısın seçilip mi gönderdin kullananlarada sordum gayet başarılı bir monitör sadece dış malzemesi biraz kalitesiz olabilir. Gamebooster panel üretmiyor, alıyor. Saçma sapan bilgi verme

avria

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Yaw sen şaka mısın seçilip mi gönderdin kullananlarada sordum gayet başarılı bir monitör sadece dış malzemesi biraz kalitesiz olabilir. Gamebooster panel üretmiyor, alıyor. Saçma sapan bilgi verme
Çinden alıyor ben ne dedim marka basıp pazarlıyor kalitesiz bir ürün doğru Hz veremeyebiliyor kullananlara sorman bu monitörü çok iyi olmasını sağlamiyor ucuz malın alıcısı çoktur birşey ifade etmiyor kullananlara sorman açıkçası böyle bir Forum üyesinden beklemezdim böyle Bir öneri.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Çinden alıyor ben ne dedim marka basıp pazarlıyor kalitesiz bir ürün doğru Hz veremeyebiliyor kullananlara sorman bu monitörü çok iyi olmasını sağlamiyor ucuz malın alıcısı çoktur birşey ifade etmiyor kullananlara sorman açıkçası böyle bir Forum üyesinden beklemezdim böyle Bir öneri.
Hocam bakın, bazı panellerini samsungdan alıyor ama bu tam belli değil. Büyük ihtimal yine samsungdur

180 HZ tam olarak veriyor, adamın bir sürü ekipmanı var isteste rog istede benq alır ama bunun 280 olanını kullanıyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri