4K ya kasa + Psu önerisi. En fazla 4.5K ya çıkabilirim, İşlemci Ryzen 7 5700X, Ekran kartı Msi RTX 4070 Ti 33.6 cm uzunluğu var bunlara uygun bi kasa ve psu önerirmisiniz. Kasa corsair olsun lütfen. Psu nun markası önemli değil
Tam tersi PSU da marka önemli olsa daha iyi. PSU en önemli parçalardan kendisi zarar görürse tüm sistem zarar görebilir4K ya kasa + Psu önerisi. En fazla 4.5K ya çıkabilirim, İşlemci Ryzen 7 5700X, Ekran kartı Msi RTX 4070 Ti 33.6 cm uzunluğu var bunlara uygun bi kasa ve psu önerirmisiniz. Kasa corsair olsun lütfen. Psu nun markası önemli değil
Aklımda 4000X ve CX750F var sizce nasıldırTam tersi PSU da marka önemli olsa daha iyi. PSU en önemli parçalardan kendisi zarar görürse tüm sistem zarar görebilir
O sistemi bu PSU ya emanet etmezdim. Kasa da pek iyi değil hava akışı olarakAklımda 4000X ve CX750F var sizce nasıldır
Kasayı kullanan çoğu kişi memnun. 4000X in psusuz hali yok sadece cx750f ile satılan versiyonu var şuanO sistemi bu PSU emanet etmezdim. Kasa da pek iyi değil hava akışı olarak
Alan zaten bunu bilerek alıyor. Ben önermem de tercih etmem de. Mesh her zaman daha iyidir hava akışı olarak.Kasayı kullanan çoğu kişi memnun. 4000X in psusuz hali yok sadece cx750f ile satılan versiyonu var şuan
Peki psu nasıl sizce. Çok mu kötü 4-5 yıl dayanmaz mıAlan zaten bunu bilerek alıyor. Ben önermem de tercih etmem de. Mesh her zaman daha iyidir hava akışı olarak.
Çok kötü değil de 4.5K bütçe için çok daha iyi bir PSU ve kasa alınabilir.Peki psu nasıl sizce. Çok mu kötü 4-5 yıl dayanmaz mı
Sizin öneriniz nedir?Çok kötü değil de 4.5K bütçe için çok daha iyi bir PSU ve kasa alınabilir.
Sizin öneriniz nedir?
![]()
Corsair RM850 CP-9020196-EU 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair RM850 CP-9020196-EU 850 W Power Supply fiyatlarını Akakçe ile takip et! Corsair RM850 CP-9020196-EU 850 W Power Supply özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
![]()
Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Guardian Pro DKCHGRPRO Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 2.199,04 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
alınabilir.bu nasıldır![]()
NZXT H5 Flow Bilgisayar Kasası
NZXT H5 Flow Bilgisayar Kasası CC-H51FB-01 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Hocam bu kasaya sıvı soğutma üstte iken en fazla kaç mm lik ram takılıyor.alınabilir.
O konuda bilgim yok. Bence daha geniş bir kasaya yönel sıvı soğutma düşünüyorsan.Hocam bu kasaya sıvı soğutma üstte iken en fazla kaç mm lik ram takılıyor.