4k oyun ve netflikste dizi vb. işler için 10k üstüne çıkmadan tv olur monitör olur özelliklerini bildiğiniz bir ekran önerirseniz sevinirim.
Rx 6600 için mi 4k ?4k oyun ve netflikste dizi vb. işler için 10k üstüne çıkmadan tv olur monitör olur özelliklerini bildiğiniz bir ekran önerirseniz sevinirim.
Bütçeyi arttırmanız gerek yoksa ips yok4k oyun ve netflikste dizi vb. işler için 10k üstüne çıkmadan tv olur monitör olur özelliklerini bildiğiniz bir ekran önerirseniz sevinirim.
Dizi vb içi kullanacağım için 40inç ve üstü olsun istiyorum. Aklımda samsung m7 43imc modeli vardı?MSI G281UV 27.9" 4 ms 4K FreeSync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G281UV 27.9" 4 ms 4K FreeSync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G281UV 27.9" 4 ms 4K FreeSync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.300,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Televizyon değil mi bu?Dizi vb içi kullanacağım için 40inç ve üstü olsun istiyorum. Aklımda samsung m7 43imc modeli vardı?
Dizi vb içi kullanacağım için 40inç ve üstü olsun istiyorum. Aklımda samsung m7 43imc modeli vardı?
Monitör ama içinde kendin den andorid te var akıllı monitör oluyor. dahili uydu alıcısı yok o yüzden tv değil.Televizyon değil mi bu?
Monitor yok malesef o boyutlardaDizi vb içi kullanacağım için 40inç ve üstü olsun istiyorum. Aklımda samsung m7 43imc modeli vardı?
Dizi vb içi kullanacağım için 40inç ve üstü olsun istiyorum. Aklımda samsung m7 43imc modeli vardı?
bunu alacağım tavsiye ederim4k oyun ve netflikste dizi vb. işler için 10k üstüne çıkmadan tv olur monitör olur özelliklerini bildiğiniz bir ekran önerirseniz sevinirim.
Fiyat bütçeyi aşıyor. Malesef.bunu alacağım tavsiye ederim
Dell G3223Q 32 inç 144Hz 1ms 4K UHD FreeSync Premium Pro Fast IPS HDR600 Gaming Monitör
VESA DisplayHDR 600 ve DCI-P3 %95 geniş renk yelpazesi ile oyunculara canlı ve gerçekçi grafikler sunar.www.gaming.gen.tr
Monitor yok malesef o boyutlarda