5.000-6.000 TL Arası İş için Laptop Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DJHavuc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Öncelikle selamlar, başlıkta belirttiğim gibi bir iş laptopu arıyorum. Fiyatı en fazla 6.000 TL olacak ve minimum 512 GB SSD olması gerekiyor, şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
İş ne tür bir iş belirtirseniz iyi olur. Bazı işler işlemci bazıları RAM ve bazıları ekran kartına önem veriyor. Öneri yapabilmem için işin ne tür bir iş olduğunu ve varsa hangi programların kullanıldığını bilmem öneri yapabilmem için önemli.

WalkerCyborgCK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

caglar1907

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
DJHavuc' Alıntı:
Öncelikle selamlar, başlıkta belirttiğim gibi bir iş laptopu arıyorum. Fiyatı en fazla 6.000 TL olacak ve minimum 512 GB SSD olması gerekiyor, şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.

Hocam Selamlar;
Ben hali hazırda HP'nin 8. Nesil i5'li bir modelini kullanıyor. Memnunum. Çevremdeki herkese de tavsiye ediyorum. Aşağıdaki linkte 11. Nesil i5 işlemcili HP'nin modeli var. Şuan fiyat/performans olarak en mantıklı ürün. Depolaması da senin de istediğin gibi 512 GB. 1920X1080 Ekran olması da avantajlarından. Harici Grafik kartı yok ama üzerinde 11. Nesillerde kullanılan Xe Grafik kartı kullanıyor. Bu model MX450 seviyesinde performans veriyor diye biliyorum. İncelemeni tavsiye ederim.

https://www.hepsiburada.com/hp-15s-...-2n2m8ea-p-HBCV000003ZZIM?magaza=GpnTeknoloji

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri