5.500 TL Monitör Öneriniz

sisifos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhabalar, Aoc monitör aldım maalesef garantisi bitti ve ölü pixel sorunu yaşadım ölü pixel nedeniyle monitörün yarısı gözükmüyor bu nedenle yeni bir monitör almak istiyorum 5.500TL bütçem var.
İstediğim özellikler;
-IPS panel
-2K Çözünürlük
-144Hz
-1 MS gecikme.
-Freesycn+G-Sync (Ekran Kartım AMD olduğu için Freesycn destekli olması gerekiyor)

Son düzenleme:

Deniz Koloğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
KS

sisifos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Teşekkürler ben de buldum birkaç tane teknik olarak anlıyorsanız paylaşabilirim.

hocam bu bütçe aralığında bulabildiğim tek ürün diğer alternatifler VA panel ıps olan tek ürün bu

KS

sisifos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Araştırmalarım sonucu bulduklarım:

Deniz Koloğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Araştırmalarım sonucu bulduklarım:
hocam dragos olan üründeki tek tuşla 4k olma özelliği cidden ilginç ilk defa gördüm iki markayı da ilk defa duydum fakat bana gerçekçi gelmedi bu özellik ghosting olma ihtimali yüksek seenergy kamera sistemleri üreten bir firmaymış ikisi de bir fikrimin olmadığı markalar şahsen benim paylaştığım ürün fiyat olarak daha pahalı da olsa bilinen ve bir sorun ile karşılaştığınızda karşınızda muhatap bulabileceğiniz bir marka viewsonic olanı alırdım ben ama tercih sizin

KS

sisifos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
hocam dragos olan üründeki tek tuşla 4k olma özelliği cidden ilginç ilk defa gördüm iki markayı da ilk defa duydum fakat bana gerçekçi gelmedi bu özellik ghosting olma ihtimali yüksek seenergy kamera sistemleri üreten bir firmaymış ikisi de bir fikrimin olmadığı markalar şahsen benim paylaştığım ürün fiyat olarak daha pahalı da olsa bilinen ve bir sorun ile karşılaştığınızda karşınızda muhatap bulabileceğiniz bir marka viewsonic olanı alırdım ben ama tercih sizin
Ben de ilk defa gördüm çok kararsız kaldım ancak ViewSonic almayı düşünüyorum fiyatı olarak da ideal ancak daha ucuza ve daha iyisini bulabilirsem kampanyadan falan hemen almak istiyorum.

KS

sisifos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Evet güzel yorumlar gelmiş ancak monitör paneli olarak VA değil de IPS olsaydı daha güzel olabilirdi ve hiç düşünmeden alabilirdim.

Deniz Koloğlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
Evet güzel yorumlar gelmiş ancak monitör paneli olarak VA değil de IPS olsaydı daha güzel olabilirdi ve hiç düşünmeden alabilirdim.
hocam indirim olur mu bilmiyorum ama fiyatı yükselebilir onu çok net söyleyebilirim çok değişken bir piyasa ürün stokları da bitebilir ve bir daha gelmeyebilir paranız varsa beklemeyin alın derim

KS

sisifos

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ekran kartım RX 5700 XT ve 2K oyunları kaldırabilir o yüzden 2K monitör almak istiyorum ViewSonic almak daha mantıklı geldi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri