Öneri 5-8 K Bütçe Direksiyon Seti Önerisi

_PhantoM_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
Bu arada sarı siteye bakarsanız eğer yurtdışı G29+Shifter satanlarda var 7.5K'dan ama tavsiye etmiyorum bir arıza çıktığı zaman garantisi Türkiye'de geçmediği için muhattap bulamazsınız anca ücretli yapan yerlerle uğraşırsanız yapılır.

Siz kendinizinkini ne yaptınız sattınız mi
Sattım hocam ben 1 hafta falan oldu DFGT+Button Box+Pedal Seti+Vites 3900'e verdim.

İnstagram'ı bırakayım ilgilenirseniz eğer bana haber verin alacağınız olursa fiyatta ufak birşeyler yapar.

KS

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Bu arada sarı siteye bakarsanız eğer yurtdışı G29+Shifter satanlarda var 7.5K'dan ama tavsiye etmiyorum bir arıza çıktığı zaman garantisi Türkiye'de geçmediği için muhattap bulamazsınız anca ücretli yapan yerlerle uğraşırsanız yapılır.

Sattım hocam ben 1 hafta falan oldu DFGT+Button Box+Pedal Seti+Vites 3900'e verdim.

İnstagram'ı bırakayım ilgilenirseniz eğer bana haber verin alacağınız olursa fiyatta ufak birşeyler yapar.
Çok ucuza vermişsiniz ya

_PhantoM_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
Birde ben onu 4000 küsürlere çıkartsam o bütçede G25 bulunabilirdi gerçi insanlarıda çözemiyorum 2.el G29 setine 9K yazanı gördüm geçen gün. 🤣

_PhantoM_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
İhityacınız olduğunu bilseydim sizinle iletişime geçerdim ama toplama bir set yapabilirsiniz yine 1.5K'ya sarı sitede tek direksiyonu satan vardı diğer ekipmanlarıda yaptırıp 3.700e falan çözerdiniz işi.

Evet az önce bende gördüm 0 i ztn 8.5k ne yapıyorlar acaba
Param yetmedi 2.elini almaya sıfırını aldım. :D

KS

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
İhityacınız olduğunu bilseydim sizinle iletişime geçerdim ama toplama bir set yapabilirsiniz yine 1.5K'ya sarı sitede tek direksiyonu satan vardı diğer ekipmanlarıda yaptırıp 3.700e falan çözerdiniz işi.

Param yetmedi 2.elini almaya sıfırını aldım. :D
Linkini atarmisin o 1.5k ya bulduğunu

_PhantoM_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
Linkini atarmisin o 1.5k ya bulduğunu
Hocam onu bulamadım ama bunu buldum G29 pedal seti takılmış çevirici ile fiyatı güzel pazarlık yaparsan düzler fiyatı belki birde vites yaptırtırsın veya direkt 2.el ya da sıfır Logitech shifter alırsın güzel birşey çıkar ortaya.

KS

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,954
Hocam onu bulamadım ama bunu buldum G29 pedal seti takılmış çevirici ile fiyatı güzel pazarlık yaparsan düzler fiyatı belki birde vites yaptırtırsın veya direkt 2.el ya da sıfır Logitech shifter alırsın güzel birşey çıkar ortaya.
Hmm anladım olabilir bakmam lazım bir sagol yinede <3

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri