Yardım 5.Bin TL Ye Cep Telefonu Önerisi Bursa Içi

TheDarkS

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
5.bin tl ye cep telefonu önerisi bursa içi arkaşlar sizce ne olmalı hem oyun hemde fotoraf çekiniceğim 5k dan daha ucuz olursa daha iyi olur

Son düzenleme:

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
5.bin tl ye cep telefonu önerisi bursa içi arkaşlar sizce ne olmalı hem oyun hemde fotoraf çekiniceğim 5k dan daha ucuz olursa daha iyi olur
5k alınabilicek marka söyliyim samsung veya huwai falan galiba

omerlutfiulker

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
483
5k bütçe icin cok fazla sey istiyorsun. İkinci elden redmi note 10s 8gb Türkiye modellerine bakabilirsiniz

Ulasabi64

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
5k alınabilicek marka söyliyim samsung veya huwai falan galiba
Hayır tam tersi alınmayacak telefon markasıdır huawie ve Samsung telefon fiyatları kat kat daha fazla

Yurtdışı sıkıntı çıkarmaz ise 4k ya bile Note 10 Pro var 5-6 k ya Note 11 pro var ama 2. El ve yurtdışı.
Benim önerim bulaşma sıfır al
Tecno Camon 18 -5800 TL
Tecno Camon Neo 2 - 5700 TL
Note 8 pro - 5700 TL
Redmi 9T - 4800 TL
Karar senin yurtdışı alırsan kayıtla uğraşırsın ve galiba 1 yılda 6 ay sim kartını kullanabiliyormuşsun ama kalkmış bu olay en son öyle duydum karar senin seçeneklerin bunlar

Son düzenleme:
KS

TheDarkS

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
33
Redmi note 10s bakabilirsin
Hayır tam tersi alınmayacak telefon markasıdır huawie ve Samsung telefon fiyatları kat kat daha fazla

Yurtdışı sıkıntı çıkarmaz ise 4k ya bile Note 10 Pro var 5-6 k ya Note 11 pro var ama 2. El ve yurtdışı.
Benim önerim bulaşma sıfır al
Tecno Camon 18 -5800 TL
Tecno Camon Neo 2 - 5700 TL
Note 8 pro - 5700 TL
Redmi 9T - 4800 TL
Karar senin yurtdışı alırsan kayıtla uğraşırsın ve galiba 1 yılda 6 ay sim kartını kullanabiliyormuşsun ama kalkmış bu olay en son öyle duydum karar senin seçeneklerin bunlar
bu telefonlardan fazla anlamıyorumda ilan bulup atma şansınız varmı iyi veya kötü anlamıyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri