5 türk lirasına oyun önerisi

SandLOJ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
5 liram var oyun oynamak istiyorum steam'den olursa güzel olur önerileriniz bekliyorum

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
5 liram var oyun oynamak istiyorum steam'den olursa güzel olur önerileriniz bekliyorum
Amazon prime alırdım, ilk ay ücretsiz sonrasında 8 tl sanırım.. Sonrasında amazon gaming sitesinden verilen oyunları alırdım. Şu an aktif alabileceklerin arasında; Dishonored 2, The Evil Within 2 veriyor kalıcı olarak ayrıca metal slug gibi klasik arcane oyunlarına sahip olabilirsin.

KS

SandLOJ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Amazon prime alırdım, ilk ay ücretsiz sonrasında 8 tl sanırım.. Sonrasında amazon gaming sitesinden verilen oyunları alırdım. Şu an aktif alabileceklerin arasında; Dishonored 2, The Evil Within 2 veriyor kalıcı olarak ayrıca metal slug gibi klasik arcane oyunlarına sahip olabilirsin.
Peki steam'den oyun alabilir miyim 5 lirayla

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Peki steam'den oyun alabilir miyim 5 lirayla
Alabilirsiniz ama benim bildiklerim indirimden kalktı ve bazılarının da fiyatı yükseldi. Yine bakıyorum steame gözüme çarpan bildiğim olursa yazarım. Başka kullanıcılarda yorumla öneride bulunur muhtemelen.

_PhantoM_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
Hocam bende ücretsiz Xbox Game Pass kodu olması lazım 2-3 tane eve geçince bakayım kullanmak isterseniz size göndereyim 3 ay boyunca ücretsiz istediğiniz oyunu oynarsınız.

KS

SandLOJ

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Hocam bende ücretsiz Xbox Game Pass kodu olması lazım 2-3 tane eve geçince bakayım kullanmak isterseniz size göndereyim 3 ay boyunca ücretsiz istediğiniz oyunu oynarsınız.
Xbox game pass güzel olur ama daha önce bı arkadaştan görmüştüm hiç kullanmamıştım iyi oyun var mı içinde

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Tam bilmiyorum ama steamde 1 liralık oyunlardan 3-4 liralık kart veren oyunlar var, öyle oyunlar ile parayı çoğaltabilirsin ama uğraştırır

_PhantoM_

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
Tam bilmiyorum ama steamde 1 liralık oyunlardan 3-4 liralık kart veren oyunlar var, öyle oyunlar ile parayı çoğaltabilirsin ama uğraştırır
Artık çok zor Steam indirimleri varken İdle Master ile bende yapmıştım 6TL’den 150TL’ye katladım 3 günde.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri