Amazon prime alırdım, ilk ay ücretsiz sonrasında 8 tl sanırım.. Sonrasında amazon gaming sitesinden verilen oyunları alırdım. Şu an aktif alabileceklerin arasında; Dishonored 2, The Evil Within 2 veriyor kalıcı olarak ayrıca metal slug gibi klasik arcane oyunlarına sahip olabilirsin.5 liram var oyun oynamak istiyorum steam'den olursa güzel olur önerileriniz bekliyorum
Peki steam'den oyun alabilir miyim 5 liraylaAmazon prime alırdım, ilk ay ücretsiz sonrasında 8 tl sanırım.. Sonrasında amazon gaming sitesinden verilen oyunları alırdım. Şu an aktif alabileceklerin arasında; Dishonored 2, The Evil Within 2 veriyor kalıcı olarak ayrıca metal slug gibi klasik arcane oyunlarına sahip olabilirsin.
Alabilirsiniz ama benim bildiklerim indirimden kalktı ve bazılarının da fiyatı yükseldi. Yine bakıyorum steame gözüme çarpan bildiğim olursa yazarım. Başka kullanıcılarda yorumla öneride bulunur muhtemelen.Peki steam'den oyun alabilir miyim 5 lirayla
5 liram var oyun oynamak istiyorum steam'den olursa güzel olur önerileriniz bekliyorum
Xbox game pass güzel olur ama daha önce bı arkadaştan görmüştüm hiç kullanmamıştım iyi oyun var mı içindeHocam bende ücretsiz Xbox Game Pass kodu olması lazım 2-3 tane eve geçince bakayım kullanmak isterseniz size göndereyim 3 ay boyunca ücretsiz istediğiniz oyunu oynarsınız.
Steam üzerinden oynanan oyunların hepsi var diyebilirim.Xbox game pass güzel olur ama daha önce bı arkadaştan görmüştüm hiç kullanmamıştım iyi oyun var mı içinde
Buradan bilgisayar kısmın seçip bakabilirsiniz.Xbox game pass güzel olur ama daha önce bı arkadaştan görmüştüm hiç kullanmamıştım iyi oyun var mı içinde
kolaysa yapılır bi bakıyımTam bilmiyorum ama steamde 1 liralık oyunlardan 3-4 liralık kart veren oyunlar var, öyle oyunlar ile parayı çoğaltabilirsin ama uğraştırır
Artık çok zor Steam indirimleri varken İdle Master ile bende yapmıştım 6TL’den 150TL’ye katladım 3 günde.Tam bilmiyorum ama steamde 1 liralık oyunlardan 3-4 liralık kart veren oyunlar var, öyle oyunlar ile parayı çoğaltabilirsin ama uğraştırır