Fiyat/Performans 50.000₺ Gaming PC

Raginest

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selam, yıllardır kullandığım külüstür PC'yi değiştirmek istiyorum, bana bu zamanlara kadar fazlasıyla hizmet etti. Artık güncel oyunları realistik(yüksek) grafiklerle rahatça oynamak istiyorum ve parça konusunda sizleri elimden geldiğince sınırlandırmamaya çalışacağım. Sizden isteklerim; Minimum 32GB RAM, 1TB SSD ve güzel bir Gaming Monitördür.
Bütçem: 50.000₺
Not: Sistemi Nisan-Mayıs ayı içerisinde alacağım, şu anda bilgi toplamak ve plan belirlemek istiyorum. Günümüz fiyatları ile sistemi toplayabilirsiniz, eğer sistemin fiyatı yükselirse yine de alacağım.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Hazır Sistem;
Monitör;

Bütçe arttırabilirsen;
Monitör;

3070ti bu bütçede az kalır ama hazır sistem olarak bunu buldum eğer bütçe artırıp RTX 4070 Ti alın bence.

KS

Raginest

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ekran kartı olarak RX 7900XT daha kullanışlı olmaz mı? Teknolojik açıdan nasıl bir farka sahip olduklarını bilmiyorum, sadece kıyaslama videolarında aralarında 10-15FPS fark oluyor.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Ekran kartı olarak RX 7900XT daha kullanışlı olmaz mı? Teknolojik açıdan nasıl bir farka sahip olduklarını bilmiyorum, sadece kıyaslama videolarında aralarında 10-15FPS fark oluyor.
Şahsen bu bütçede nvidia tercih ederim hazır sistem olarak nedeni ise sorun yaşayabilirsiniz ben kendim amd kullanıyorum tekil olarak amd alırım ama hazı olarak nvidia tercihim.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,483
Selam, yıllardır kullandığım külüstür PC'yi değiştirmek istiyorum, bana bu zamanlara kadar fazlasıyla hizmet etti. Artık güncel oyunları realistik(yüksek) grafiklerle rahatça oynamak istiyorum ve parça konusunda sizleri elimden geldiğince sınırlandırmamaya çalışacağım. Sizden isteklerim; Minimum 32GB RAM, 1TB SSD ve güzel bir Gaming Monitördür.
Bütçem: 50.000₺
Not: Sistemi Nisan-Mayıs ayı içerisinde alacağım, şu anda bilgi toplamak ve plan belirlemek istiyorum. Günümüz fiyatları ile sistemi toplayabilirsiniz, eğer sistemin fiyatı yükselirse yine de alacağım.
13400F VE 4070 Tİ BİR SİSTEM ALINABİLİR 13400F ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE ÇIKACAĞI İÇİN ÖNERİ YAPAMIYORUM

batuhan11

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Hazır Sistem;
Monitör;

Bütçe arttırabilirsen;
Monitör;

Hazır Sistem;
Monitör;

Bütçe arttırabilirsen;
Monitör;

3070ti bu bütçede az kalır ama hazır sistem olarak bunu buldum eğer bütçe artırıp RTX 4070 Ti alın bence.
1.sistemi 650w psu tutamaz mı hocam?

KS

Raginest

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
1. Sistem bütçenin çok altında kalıyor.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763

Lazier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Hocam bende genel olarak nvidia tercih etmeni öneririm. Hem ekran kartını daha ayrıntılı bir şekilde ayarlayabiliyorsun oyunlar vs. İçin

KS

Raginest

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hazır Sistem;
Monitör;

Bütçe arttırabilirsen;
Monitör;

4070 Ti içeren sistemdeki PSU sizce yeterli mi? 750W düşük değil mi?

hmzzya78

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
20
7900xt ve xtx lerde sorun var. Tr de eleştiren pek görmedim ama yurtdışında baya baya gömüyorlar. Masaüstünde 100w çekmesi, söylenilenden çok daha fazla güç çekmesi ısınması driver vb sorunlardan çok fazla şikayet var. İlerde çözülür illa ki ama şimdi kafa rahatlığı açısından nvidia almak daha mantıklı.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,483
Son düzenleme:
KS

Raginest

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0