- İşlemci
- AMD Ryzen 5 7600X
- Ekran Kartı
- Nvidia GeForce RTX 4070 Super
Merhabalar, 2K çözünürlükte yüksek ayarlarda RDR2 ve Cyberpunk gibi sistem gereksinimi yüksek oyunları oynayabileceğim bir bilgisayar toplamak istiyorum. Şu an belirlediğim bir sistem var ancak bilgisayar satan sitelerin güvenilirliği konusunda emin olamadım. Aynı sistemi İtopya gibi bilindik sitelerden topladığımda daha pahalıya geliyor. Hazır sistemlerde ise özelleştirme seçeneklerinin kısıtlı olması ve kullanılan bazı markaların güven vermemesi nedeniyle tereddüt yaşıyorum.
Bu sistem, belirlediğim fiyat aralığında iyi mi, yoksa daha uygun fiyata daha iyi bir sistem toplanabilir mi? Ayrıca sistemde herhangi bir yanlışlık veya uyumsuzluk olup olmadığı konusunda yardımcı olabilir misiniz? Eskisi kadar donanım dünyasını takip edemediğim için temel özellikler dışında çok fazla detay bilmiyorum.
www.incehesap.com
Bu sistem, belirlediğim fiyat aralığında iyi mi, yoksa daha uygun fiyata daha iyi bir sistem toplanabilir mi? Ayrıca sistemde herhangi bir yanlışlık veya uyumsuzluk olup olmadığı konusunda yardımcı olabilir misiniz? Eskisi kadar donanım dünyasını takip edemediğim için temel özellikler dışında çok fazla detay bilmiyorum.

Oyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap
Oyun sistemi toplama aracı ile dilediğin oyunu oynayabileceğin sistemini topla. En iyi bileşenlerle hazırlanmış hazır oyun sistemlerini keşfet!