- Konu Sahibi
SSD vs felanda ekledim 50k yi geçiyor.Güç kaynağı değişirdim, 7600x değişirdim. Kaç tutuyor burası ?
SSD vs felanda ekledim 50k yi geçiyor.Güç kaynağı değişirdim, 7600x değişirdim. Kaç tutuyor burası ?
Attığım arezuya bakmak isteyebilirsin, seni sadece anakart konusunda üzüyodur yaptığım özelleştirme onuda B650M-K ya çıkarabilirsin. Tomahawka ihtiyacın olduğunu sanmıyorum.SSD vs felanda ekledim 50k yi geçiyor.
hocam ilgin için teşekkür ederim. Mesela senin attığın sistem ve benim attığım sistem kaç yıl götürür ? Ayrıca b650 tomahawk nekadar götürür ? 2025 te pcl . gelecek ve msı da 5 yok. Bu da beni düşündürüyor. Bir bilgisayar alalım dedik ortada kaldık.Attığım arezuya bakmak isteyebilirsin, seni sadece anakart konusunda üzüyodur yaptığım özelleştirme onuda B650M-K ya çıkarabilirsin. Tomahawka ihtiyacın olduğunu sanmıyorum.
Hocam merhaba 2. el düşünür müsün ben de sistemimi satıyorum. İstersen özelliklerini paylaşabilirim.hocam ilgin için teşekkür ederim. Mesela senin attığın sistem ve benim attığım sistem kaç yıl götürür ? Ayrıca b650 tomahawk nekadar götürür ? 2025 te pcl . gelecek ve msı da 5 yok. Bu da beni düşündürüyor. Bir bilgisayar alalım dedik ortada kaldık.
Merhaba.Hocam merhaba 2. el düşünür müsün ben de sistemimi satıyorum. İstersen özelliklerini paylaşabilirim.
pcie 5.0 en umursamayacağın şey olabilir nerdeyse, 4090 da bile ihtiyacımız yok şuanda ona. Ki zaten 5000 serisi bir kartta takmayacaksın, b650m-k fazlasıyla işini görecek. B650 tomahawk bundan daha uzun ömürlü olmaz, sadece ilerde daha üst seviye işlemci takarsan tomahawk daha rahat besler. Fakat 7500f de kalacaksan b650mk nın işini görmeme şansı yokhocam ilgin için teşekkür ederim. Mesela senin attığın sistem ve benim attığım sistem kaç yıl götürür ? Ayrıca b650 tomahawk nekadar götürür ? 2025 te pcl . gelecek ve msı da 5 yok. Bu da beni düşündürüyor. Bir bilgisayar alalım dedik ortada kaldık.
Anladım hocam. Ben bu işlemcide kalmayacam , düşüncem o yönde. O yuzden tomahawk alayım dedim zaten tomahawk ta pcl 5 desteği yok. Karşıma "asrock ASRock B650M pg riptide" geldi.pcie 5.0 en umursamayacağın şey olabilir nerdeyse, 4090 da bile ihtiyacımız yok şuanda ona. Ki zaten 5000 serisi bir kartta takmayacaksın, b650m-k fazlasıyla işini görecek. B650 tomahawk bundan daha uzun ömürlü olmaz, sadece ilerde daha üst seviye işlemci takarsan tomahawk daha rahat besler. Fakat 7500f de kalacaksan b650mk nın işini görmeme şansı yok
Hazır sistem bakınAnladım hocam. Ben bu işlemcide kalmayacam , düşüncem o yönde. O yuzden tomahawk alayım dedim zaten tomahawk ta pcl 5 desteği yok. Karşıma "asrock ASRock B650M pg riptide" geldi.
Bu ikisinden birini alacağım. Asrock mu tomahawk mi alayım.
Artık son noktayı koymak istiyorum.