45.000-60.000 TL 50-55K Arası Monitör Dahil Sistem

KS

cheleby

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Attığım arezuya bakmak isteyebilirsin, seni sadece anakart konusunda üzüyodur yaptığım özelleştirme onuda B650M-K ya çıkarabilirsin. Tomahawka ihtiyacın olduğunu sanmıyorum.
hocam ilgin için teşekkür ederim. Mesela senin attığın sistem ve benim attığım sistem kaç yıl götürür ? Ayrıca b650 tomahawk nekadar götürür ? 2025 te pcl . gelecek ve msı da 5 yok. Bu da beni düşündürüyor. Bir bilgisayar alalım dedik ortada kaldık.

Alkameturkes

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
hocam ilgin için teşekkür ederim. Mesela senin attığın sistem ve benim attığım sistem kaç yıl götürür ? Ayrıca b650 tomahawk nekadar götürür ? 2025 te pcl . gelecek ve msı da 5 yok. Bu da beni düşündürüyor. Bir bilgisayar alalım dedik ortada kaldık.
Hocam merhaba 2. el düşünür müsün ben de sistemimi satıyorum. İstersen özelliklerini paylaşabilirim.

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
pcie 5.0 en umursamayacağın şey olabilir nerdeyse, 4090 da bile ihtiyacımız yok şuanda ona. Ki zaten 5000 serisi bir kartta takmayacaksın, b650m-k fazlasıyla işini görecek. B650 tomahawk bundan daha uzun ömürlü olmaz, sadece ilerde daha üst seviye işlemci takarsan tomahawk daha rahat besler. Fakat 7500f de kalacaksan b650mk nın işini görmeme şansı yok

KS

cheleby

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
pcie 5.0 en umursamayacağın şey olabilir nerdeyse, 4090 da bile ihtiyacımız yok şuanda ona. Ki zaten 5000 serisi bir kartta takmayacaksın, b650m-k fazlasıyla işini görecek. B650 tomahawk bundan daha uzun ömürlü olmaz, sadece ilerde daha üst seviye işlemci takarsan tomahawk daha rahat besler. Fakat 7500f de kalacaksan b650mk nın işini görmeme şansı yok
Anladım hocam. Ben bu işlemcide kalmayacam , düşüncem o yönde. O yuzden tomahawk alayım dedim zaten tomahawk ta pcl 5 desteği yok. Karşıma "asrock ASRock B650M pg riptide" geldi.
Bu ikisinden birini alacağım. Asrock mu tomahawk mi alayım.
Artık son noktayı koymak istiyorum.

egecabbar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,221
Anladım hocam. Ben bu işlemcide kalmayacam , düşüncem o yönde. O yuzden tomahawk alayım dedim zaten tomahawk ta pcl 5 desteği yok. Karşıma "asrock ASRock B650M pg riptide" geldi.
Bu ikisinden birini alacağım. Asrock mu tomahawk mi alayım.
Artık son noktayı koymak istiyorum.
Hazır sistem bakın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri