50-60000 Bandında Gaming Laptop Önerisi

yasinn20

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Sayın hocalarım, yazın üniversiteye yeni geçeceğim için bilgisayar arayışına girdim. Öğrencilere özel vergi muafiyeti olacakmış,(seçimi hangi taraf kazanırsa kazansın iki tarafın da vaadi) o yüzden 50000-60000 bandında bilgisayar arayışına girdim. (Evdeki hesaba göre bu makineler vergi muafiyetiyle neredeyse yarı fiyatına inecek umarım öyle olur :D) Tabiki önceliğim şuan dersler ama ufaktan göz gezdiriyorum ve çok kararsız kaldım. MSİ Pulse 15(13700H ve 4070 + FullHD panel ile geliyor) ve ASUS ROG Strix G16 (4080 ve 13650HX ile geliyor,2K ekran) arasındayım. Sizce hangisi mantıklı? İyi forumlar :)

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Sayın hocalarım, yazın üniversiteye yeni geçeceğim için bilgisayar arayışına girdim. Öğrencilere özel vergi muafiyeti olacakmış,(seçimi hangi taraf kazanırsa kazansın iki tarafın da vaadi) o yüzden 50000-60000 bandında bilgisayar arayışına girdim. (Evdeki hesaba göre bu makineler vergi muafiyetiyle neredeyse yarı fiyatına inecek umarım öyle olur :D) Tabiki önceliğim şuan dersler ama ufaktan göz gezdiriyorum ve çok kararsız kaldım. MSİ Pulse 15(13700H ve 4070 + FullHD panel ile geliyor) ve ASUS ROG Strix G16 (4080 ve 13650HX ile geliyor,2K ekran) arasındayım. Sizce hangisi mantıklı? İyi forumlar :)
Asus daha iyi olur hocam.

KS

yasinn20

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Asus daha iyi olur hocam.
Teşekkür ederim hocam. Kasa kalitesi vs. MSİ seni 10 sene rahat götürür diyen oldu onun için. Zaten performansta çok fark olmaz ki olsa da ben onemsemiyorum dünyanın en güçlü mobil ekran kartları var içlerinde. Asus'un ROG serisi laptoplarına eleştiri yorumu okudum birkaç tane de size de danışmak istedim.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Teşekkür ederim hocam. Kasa kalitesi vs. MSİ seni 10 sene rahat götürür diyen oldu onun için. Zaten performansta çok fark olmaz ki olsa da ben onemsemiyorum dünyanın en güçlü mobil ekran kartları var içlerinde. Asus'un ROG serisi laptoplarına eleştiri yorumu okudum birkaç tane de size de danışmak istedim.
Hocam asusda kasa olarak gayet başarılı.

Hiç bir laptop sizi rahat 10 sene götürmez. 6 sene felan götürür ama 10 zor

Teknoloji çok hızlı gelişiyor.

Seçimi a veya b partisi kazansın fark etmez, dolar kurunun yükselmesi bekleniyor o yüzden fiyatlarda artabilir.

KS

yasinn20

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam asusda kasa olarak gayet başarılı.

Hiç bir laptop sizi rahat 10 sene götürmez. 6 sene felan götürür ama 10 zor

Teknoloji çok hızlı gelişiyor.

Seçimi a veya b partisi kazansın fark etmez, dolar kurunun yükselmesi bekleniyor o yüzden fiyatlarda artabilir.
Hocam 10 Sene bir hayal ki zaten 6-7 sene götürse dediğin gibi yeter bana sonra nasip olursa kendi maaşımdan falan sağlam bilgisayarlar alırım yani sıkıntı olmaz ama şimdi madem 35-40'lık bilgisayarlara 1 kere para veriyorum sağlam vereyim demek istedim. İkisi de sağlam bilgisayar ama malzeme kalitesi olarak kararsız kalmıştım, sağolun.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri