- İşlemci
- 7500f
- Ekran Kartı
- 9070xt
Arkadaşlar selam. 50-60k arasına sistem lazım. İlk Amd-Nvidia düşünüyordum ama piyasayı kontrol edince Rx9070xt daha iyi bir seçim olacak gibi düşündüm. Hazır sistem olarak çok Rx9070xtli sistem görmedim. Gördüklerimin de bazı parçaları hoşuma gitmedi. Aşağıdaki sistemi oluşturdum kendim, sizce nasıl bir yorumunuzu alırım. Ve bu sistemi bir tanıdığıma baktığımdan hazır sistem olması lazım ama siz yinede iki türlü yani hem piyasadan en ucuza toplama hemde hazır sistem olacak şekilde tavsiye verirseniz sevinirim. Ayrıca gerçekten fiyat fark ederse Amazon Amerika'dan da 1000 dolara kadar parça seçebilirsiniz, ekran kartı gibi ana kalemler yurt dışından da alınabilir fark ederse çok. Parça olarak bilindik markalar olsun. Teşekkürler.
www.sinerji.gen.tr
Ek: Amerika'dan 5070ti falan aynı fiyata gelirse, Nvidia'ya dönmeyi de tercih ederim.
B3L245PC kodlu Özel Toplama Bilgisayar
Sinerji Bilgisayar PC Toplama Sihirbazı ile oluşturuldu. Siz de bu konfigürasyonu özelleştirip yeniden paylaşabilirsiniz.

Ek: Amerika'dan 5070ti falan aynı fiyata gelirse, Nvidia'ya dönmeyi de tercih ederim.