500-1000₺ aralığında mekanik klavye tavsiyesi

FatZeus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
Merhabalar arkadaşlar forum üzerindeki arkadaşların ciddiyetle yaklaşıp bana yardımcı olabileceklerini düşünerek bu konuyu açmak istedim.

Beklentilerim
Sorun yaşamayacağım türde.( Zamanla ledi gitti, tuş basmıyor, tuşa basarken zamanla klavyeden fırlıyor vs sorunları özellikle yaşamayacağım)
Enter tuşunun büyük olması.
Deneyim sahibi olan izlenimleri olan arkadaşların tavsiye vermesi benim için daha iyi olacaktır.
Switch beklentim ( Red switch)
Türkçe harfleri barındırması.(ş,i,ç,ğ,ü)
Bilek destekli olması önceliğimdir.
Faydalı yazılım desteğinin olması

Rgb ( tek renkte olsa olur ama öncelik rgb)
Önermemeniz gereken klavyeler arasında ''Gamepower, NightSilver, %60 klavye markalari'' olursa sevinirim. Çünkü hakkında çok fazla şikayet sorun yaşayan insanların olduğuna şahit oldum.

KS

FatZeus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
CORSAIR CH-910D019-TR K60 Pro RGB Cherry Viola - 999 TL - Kırmızı anahtar değil ama başarılıdır.

Eğer bir tık aşarsanız bütçeyi HyperX Alloy Origins Mekanik Gaming Klavye Red Switch HX-KB6RDX-UK - 1.189 TL bu ürünü öneririm.
Atmış olduğunuz ürünlerin görselinde türkçe harf görememekteyim( Ş, Ç , Ğ , İ , Ü). İlk ürüne google üzerinden erişim sağlayıp kontrol ettim.
Hyperx'in ek olarak bilek desteği yok. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Atmış olduğunuz ürünlerin görselinde türkçe harf görememekteyim( Ş, Ç , Ğ , İ , Ü). İlk ürüne google üzerinden erişim sağlayıp kontrol ettim.
Hyperx'in ek olarak bilek desteği yok. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
Bütçeniz ve aradığınız özellikler neticesinde bazı şeylerden kısmanız gerekiyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri