Yanlız bu fiyat power için az bilgisayarın kalbine 650 tl verirsen dengesiz akımda yok olabilirsinmaksimum 650 lira verebilirim sistemim i5-7500 rx480
hesapladığımda max 400 watt gibi bi güç tüketimi var pcmin aerocool vx 500 falan alsam bi sıkıntı olur muYanlız bu fiyat power için az bilgisayarın kalbine 650 tl verirsen dengesiz akımda yok olabilirsin
ecs matx anakartMerhaba sisteminizi tam olarak yazın ona göre yeterli watt ta güç kaynağı bakılabilir f/p olacak şekilde?
Eğer dediğiniz ürün bu ise zamanında önerilmiyordu >>>"Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W"ecs matx anakart
i5-7500
sapphire nitro rx480 8gb
8gb ddr4 ram
240gb sata ssd
1tb 7200rpm hdd
ayrıca tek monitör kullanıyorum evimdeki elektrik stabil yaşadığım bölgede neredeyse hiç kesinti olmuyor
Bütçemi aşıyor maalesefEğer dediğiniz ürün bu ise zamanında önerilmiyordu >>>"Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W"
Eğer alabiliyorsanız şu ürüne bakın :
![]()
High Power 500W 80+ ECO Bronze Kırmızı Fanlı Aktif PFC Güç Kaynağı (HPE-500BR-A12S) | Teknobiyotik
High Power Eco 500W 85+ Bronze 38A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 500W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 500W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce GTX 1070Ti gibi yeni nesil ekran kartları ve Intel/AMD...www.teknobiyotik.com
Adam güç kaynağı sormuş siz kule tipi soğutucu önermişsiniz.Bu konuya bakabilirsiniz. Şuan indirimde ürün.
bütçe biraz çıkabilirse buna bakabilirsinizmaksimum 650 lira verebilirim sistemim i5-7500 rx480
hmm o zaman bu modelini alabilirsiniz aeorocool dan daha sessizBu konuya bakabilirsiniz. Şuan indirimde ürün.
Sanırım HPQ-500ST-H12S alıcam biraz baktım yorumları falan iyi sağolun yardımınız içinhmm o zaman bu modelini alabilirsiniz aeorocool dan daha sessiz
High Power 80 Plus HPQ-500ST-H12S 500 W Power Supply
Ya da belirttiğiniz Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W
modeli biraz sesli çalışabilir ileri bir de 80+ verimlilik sertifikası yok sanırım %79 lar gibiydi zamanında bakmıştım.
Yalnız unutmamanız gereken sisteminize ve maddi durumunuza göre günü kurtaran psu önerdik bu psu lar bir tane ekran kartı besleme kablosu barındırıyor 1x 6+2 pin PCI-Express kablosu yani 2x6+2 gerekirse bunu molexlerle belki sağlarsınız ama verimli olmaz üstte ki önerilen Sharkoon da 2x olması lazım f/p önerilen bir üründür . Bilgileri açıklık olsun ileri de çekebileceğiniz zorluklar olursa diye yazıyorum .Sanırım HPQ-500ST-H12S alıcam biraz baktım yorumları falan iyi sağolun yardımınız için
Sağolun ekran kartım bir adet 8 pin ile çalışıyor bi sıkıntı olucağını sanmıyorumYalnız unutmamanız gereken sisteminize ve maddi durumunuza göre günü kurtaran psu önerdik bu psu lar bir tane ekran kartı besleme kablosu barındırıyor 1x 6+2 pin PCI-Express kablosu yani 2x6+2 gerekirse bunu molexlerle belki sağlarsınız ama verimli olmaz üstte ki önerilen Sharkoon da 2x olması lazım f/p önerilen bir üründür . Bilgileri açıklık olsun ileri de çekebileceğiniz zorluklar olursa diye yazıyorum .
Umarım sıkıntısız güzel kullanımlarınız olur . Başka soru veya probleminiz olursa foruma yazmayı unutmayın size yardım edecek bir sürü insan bulacaksınız iyi akşamlar.Sağolun ekran kartım bir adet 8 pin ile çalışıyor bi sıkıntı olucağını sanmıyorum
Yardımınız için sağolun bende daha önceki corsair vs550 power supplyım 6 sene kullandıktan sonra taşınma sürecinde bozuldu o yüzden acil ihtiyacım dolayı aldım ülkenin ekonomik durumu haliyle belli bi sıkıntı çıkmaz inşallahUmarım sıkıntısız güzel kullanımlarınız olur . Başka soru veya probleminiz olursa foruma yazmayı unutmayın size yardım edecek bir sürü insan bulacaksınız iyi akşamlar.
Bütçenize göre giriş seviyesi psu lar kalıyor marka iyi marka ama bir sorun olacağını düşünmüyorum, sene başında olsa 750w gold moduler bile alınabiliyordu, ekran kartı fiyatları düşerken anakart psu kasa gibi parçalar fiyatını katladı gitti. Bende Rx 570 li sistemi upgrade ettim size ilk önerdiğim kırmızı fanlı psu şimdi evde yedekte bekliyor. Güle güle kullanırsınız umarım .Yardımınız için sağolun bende daha önceki corsair vs550 power supplyım 6 sene kullandıktan sonra taşınma sürecinde bozuldu o yüzden acil ihtiyacım dolayı aldım ülkenin ekonomik durumu haliyle belli bi sıkıntı çıkmaz inşallah