500-600 tl arası güç kaynağı önerisi

blank25

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
maksimum 650 lira verebilirim sistemim i5-7500 rx480

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Merhaba sisteminizi tam olarak yazın ona göre yeterli watt ta güç kaynağı bakılabilir f/p olacak şekilde?

KS

blank25

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba sisteminizi tam olarak yazın ona göre yeterli watt ta güç kaynağı bakılabilir f/p olacak şekilde?
ecs matx anakart
i5-7500
sapphire nitro rx480 8gb
8gb ddr4 ram
240gb sata ssd
1tb 7200rpm hdd
ayrıca tek monitör kullanıyorum evimdeki elektrik stabil yaşadığım bölgede neredeyse hiç kesinti olmuyor

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
ecs matx anakart
i5-7500
sapphire nitro rx480 8gb
8gb ddr4 ram
240gb sata ssd
1tb 7200rpm hdd
ayrıca tek monitör kullanıyorum evimdeki elektrik stabil yaşadığım bölgede neredeyse hiç kesinti olmuyor
Eğer dediğiniz ürün bu ise zamanında önerilmiyordu >>>"Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W"
Eğer alabiliyorsanız şu ürüne bakın :

KS

blank25

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Eğer dediğiniz ürün bu ise zamanında önerilmiyordu >>>"Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W"
Eğer alabiliyorsanız şu ürüne bakın :
Bütçemi aşıyor maalesef

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
KS

blank25

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
hmm o zaman bu modelini alabilirsiniz aeorocool dan daha sessiz
High Power 80 Plus HPQ-500ST-H12S 500 W Power Supply
Ya da belirttiğiniz Aerocool VX Plus AE-VXP500 500 W
modeli biraz sesli çalışabilir ileri bir de 80+ verimlilik sertifikası yok sanırım %79 lar gibiydi zamanında bakmıştım.
Sanırım HPQ-500ST-H12S alıcam biraz baktım yorumları falan iyi sağolun yardımınız için

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Sanırım HPQ-500ST-H12S alıcam biraz baktım yorumları falan iyi sağolun yardımınız için
Yalnız unutmamanız gereken sisteminize ve maddi durumunuza göre günü kurtaran psu önerdik bu psu lar bir tane ekran kartı besleme kablosu barındırıyor 1x 6+2 pin PCI-Express kablosu yani 2x6+2 gerekirse bunu molexlerle belki sağlarsınız ama verimli olmaz üstte ki önerilen Sharkoon da 2x olması lazım f/p önerilen bir üründür . Bilgileri açıklık olsun ileri de çekebileceğiniz zorluklar olursa diye yazıyorum .

KS

blank25

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yalnız unutmamanız gereken sisteminize ve maddi durumunuza göre günü kurtaran psu önerdik bu psu lar bir tane ekran kartı besleme kablosu barındırıyor 1x 6+2 pin PCI-Express kablosu yani 2x6+2 gerekirse bunu molexlerle belki sağlarsınız ama verimli olmaz üstte ki önerilen Sharkoon da 2x olması lazım f/p önerilen bir üründür . Bilgileri açıklık olsun ileri de çekebileceğiniz zorluklar olursa diye yazıyorum .
Sağolun ekran kartım bir adet 8 pin ile çalışıyor bi sıkıntı olucağını sanmıyorum

KS

blank25

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Umarım sıkıntısız güzel kullanımlarınız olur . Başka soru veya probleminiz olursa foruma yazmayı unutmayın size yardım edecek bir sürü insan bulacaksınız iyi akşamlar.
Yardımınız için sağolun bende daha önceki corsair vs550 power supplyım 6 sene kullandıktan sonra taşınma sürecinde bozuldu o yüzden acil ihtiyacım dolayı aldım ülkenin ekonomik durumu haliyle belli bi sıkıntı çıkmaz inşallah

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Yardımınız için sağolun bende daha önceki corsair vs550 power supplyım 6 sene kullandıktan sonra taşınma sürecinde bozuldu o yüzden acil ihtiyacım dolayı aldım ülkenin ekonomik durumu haliyle belli bi sıkıntı çıkmaz inşallah
Bütçenize göre giriş seviyesi psu lar kalıyor marka iyi marka ama bir sorun olacağını düşünmüyorum, sene başında olsa 750w gold moduler bile alınabiliyordu, ekran kartı fiyatları düşerken anakart psu kasa gibi parçalar fiyatını katladı gitti. Bende Rx 570 li sistemi upgrade ettim size ilk önerdiğim kırmızı fanlı psu şimdi evde yedekte bekliyor. Güle güle kullanırsınız umarım .

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri