konuyla alakasız bu aşağıdaki sistem bileşenleri nasıl yapılıyor adminim ?Çok kullandım şuanda abim de bendeki hala kullanıyor ayrıca satıcı hepsiburada
![]()
Rampage RMK-GX7 Strike RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage RMK-GX7 Strike RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Rampage RMK-GX7 Strike RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
e takılma sorunu vs var mı kronik sorunlu diyorlar daÇok kullandım şuanda abim de bendeki hala kullanıyor ayrıca satıcı hepsiburada
![]()
Rampage RMK-GX7 Strike RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Rampage RMK-GX7 Strike RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatlarını Akakçe ile takip et! Rampage RMK-GX7 Strike RGB Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Ben yaşamadım şahsen.e takılma sorunu vs var mı kronik sorunlu diyorlar da
Özelden konuşalım hocam böyle konuları.konuyla alakasız bu aşağıdaki sistem bileşenleri nasıl yapılıyor adminim ?