Konuyla alakalı deil ama arctriss 3 ve cloud 2 arasında çok kaldım sizce hangisiÇağdaşın önerdiği mouse iyidir, makrolu olmak zorunda diyorsanız
![]()
Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer DeathAdder V2 Mini RZ01-03340100-R3M1 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.689,67 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Cloud 2 hocam .Konuyla alakalı deil ama arctriss 3 ve cloud 2 arasında çok kaldım sizce hangisi
Çok bı fark yoksa fazla fiyatı arttırmak istemiyorum mousumu da rival 3 düşünüyorum tek marka olması içinCloud 2 hocam .
Cloud 2 daha ucuz hocam , ayrıca arctis 1,3,5 te ses bence müzik için felan yeterli değil az geliyor , kendim 5 kullanıyorum cloud 2 den daha rahat ama yerinizde olsam cloud 2 alırdım .Çok bı fark yoksa fazla fiyatı arttırmak istemiyorum mousumu da rival 3 düşünüyorum tek marka olması için
Müzikle alakam yok sadeec oyun aşırı yüksek sese de gerek yok benceCloud 2 daha ucuz hocam , ayrıca arctis 1,3,5 te ses bence müzik için felan yeterli değil az geliyor , kendim 5 kullanıyorum cloud 2 den daha rahat ama yerinizde olsam cloud 2 alırdım .