Max 600 700Bütçe ?
Hocam o bütçeye biraz zor ama belki indirimde ürün denk gelir ben şu ürünü ileteyim olurda alternatif çıkmazsa değerlendirebilirsiniz:Max 600 700
Hocam muhtemelen bu PSU da ekran kartı için 8 pin bağlantısı olur, sizdeki converteri bağlantı olmadığı için mi kullaniyordunuz ?Hocam peki molex to 8 pin kullabilir miyim kendi psumda sıkıntı çıkar mi?
Benin psumda ekran karti çıkışı yok ama evde molex to 8 pin varHocam muhtemelen bu PSU da ekran kartı için 8 pin bağlantısı olur, sizdeki converteri bağlantı olmadığı için mi kullaniyordunuz ?
Onu kullanabilir miyim?Benin psumda ekran karti çıkışı yok ama evde molex to 8 pin var
Yeni alacağınız güncel PSUlarda 8 pin ekran kartı girişi olur hocam, hatta 2 tane bile çıkıyor bazılarında gerek kalmayabilir o kabloyaBenin psumda ekran karti çıkışı yok ama evde molex to 8 pin var
Suan yeni psu alicak param çıkmıyor cikana kadar kendi psumda donusturucu kullanabilir miyim onu soruyorumYeni alacağınız güncel PSUlarda 8 pin ekran kartı girişi olur hocam, hatta 2 tane bile çıkıyor bazılarında gerek kalmayabilir o kabloya
Kullanabilirsiniz hocam, molexe bağlayın ucunu diğer ucu da ekran kartına takın. Molex pinleri bazen kayabiliyor arkaya, sağlam takın yeterli gelir.Suan yeni psu alicak param çıkmıyor cikana kadar kendi psumda donusturucu kullanabilir miyim onu soruyorum
400w asus rx 560a yeterli olur mu ?Kullanabilirsiniz hocam, molexe bağlayın ucunu diğer ucu da ekran kartına takın. Molex pinleri bazen kayabiliyor arkaya, sağlam takın yeterli gelir.
Diğer bileşenler aşırı tüketim yapmıyorsa ve PSU yeterli durumdaysa olur hocam, deneyin zaten yetmezse o derdini anlatır size400w asus rx 560a yeterli olur mu ?
Amd a10 7870kDiğer bileşenlere bakmak gerekir ama yüksek ihtimalle yeticektir. Bütçeniz oluştuğunda hem sistemi rahatlatmak hemde olası sorunların önüne geçmek adına yeni bir Psu almanız sağlıklı olucaktır.
PSU çok kötü durumda değilse yeter hocam.Amd a10 7870k
Rx 560 4gb asus dual
Msi a68hm e33v2
240 gb sata ssd
7200rpm 160gb hdd
Hi level ddr3 1600mhz 8gb ram
Sistem bu ek birsey yok baska yeter mi yeni psu alana kadar ?