- Konu Sahibi
Sıkıntı olursa hddyi çıkarabilirim. Hdd asus bide dandik markada deil olma olasılığı kaç?PSU çok kötü durumda değilse yeter hocam.
Sıkıntı olursa hddyi çıkarabilirim. Hdd asus bide dandik markada deil olma olasılığı kaç?PSU çok kötü durumda değilse yeter hocam.
Denemeden bilemeyiz hocam, takın bilgisayar zaten yetersiz gelirse belli eder kapatır durduk yere kendisiniSıkıntı olursa hddyi çıkarabilirim. Hdd asus bide dandik markada deil olma olasılığı kaç?
Durumunu Nasil anlayabilirim ?PSU çok kötü durumda değilse yeter hocam.
Teşekkür ederim inşallah molex to 8 pin üzmez beni .Takıp kullanmaya başlayabilirsin, 400w sistem için yeterli olucaktır.
Bı deneyin bakalım hocam umarım sorun çıkmazTeşekkür ederim inşallah molex to 8 pin üzmez beni .
Ekran kartı yanmaz demi sifir yeni aldim bide malum bu ekonomide cok pahalıBı deneyin bakalım hocam umarım sorun çıkmaz
Dandik bir marka değil hocam ben sorun olacağını düşünmüyorum en fazla gücü kesmesi lazım PSU nunEkran kartı yanmaz demi sifir yeni aldim bide malum bu ekonomide cok pahalı
Tamamdır teşekkürlerDandik bir marka değil hocam ben sorun olacağını düşünmüyorum en fazla gücü kesmesi lazım PSU nun
Harbiden ben de özlüyorum 15 yıl önceki masaüstü bilgisayarımda call of duty bitiriyordum 1 GB ramleYeterde artar bile sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Zaten yetmezse pc kendini belli eder mesela oyun oynarken türektimin zirve olduğu anda pattpc kendini resetler gibi
zamnında benim olmuştu çok eski zamanlarda phenom 555 li günler
vay be çift çekirdeği dört çekirdeğe çıkardığımız günler
![]()
Harbiden ben de özlüyorum 15 yıl önceki masaüstü bilgisayarımda call of duty bitiriyordum 1 GB ramle![]()
Bende gidip laptop almıştım üniversitede lazım olur diye kötü bir karardıİlk maaşımla pentium 4.3 kasaalmıştım. Güzel günlerdi.