500-700 Arası Klavye Tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LuffyZenq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Merhabalar,

500-700TL arası mekanik bir klavye bilek desteği olursa güzel olur ve de red switch gibi şeyler ne işe yarıyor ne fark yaratıyor?

Moderatörün son düzenlenenleri:

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,036
Red switchte clicky sesi yoktur yani linear bir switchtir. Atlama noktası yoktur. "Atlama noktası nedir ?" diye sorarsan tuşa basma hissiyatı denir. Blue switchte ise clicky sesi vardır ve atlama noktası vardır. Blue switchte bastığını hissedersin. Kısaca blue switchte "kılik" sesi ve tuşa bastığını hissederken red switchte ise tuşa bastığını ve "kılik" sesi yoktur.

KS

LuffyZenq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Red switchte clicky sesi yoktur yani linear bir switchtir. Atlama noktası yoktur. "Atlama noktası nedir ?" diye sorarsan tuşa basma hissiyatı denir. Blue switchte ise clicky sesi vardır ve atlama noktası vardır. Blue switchte bastığını hissedersin. Kısaca blue switchte "kılik" sesi ve tuşa bastığını hissederken red switchte ise tuşa bastığını ve "kılik" sesi yoktur.
Teşekkür ederim bilgilendirme için

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683

Bunu da onerebilirim az fiyati arttirip alabilirsiniz. İkisinin de red swleri kalitelidir bu fiyat bandina ben başka goremedim mekanik olarak

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
500-700TL arası mekanik bir klavye bilek desteği olursa güzel olur ve de red switch gibi şeyler ne işe yarıyor ne fark yaratıyor?
O fiyatlara cikmisiken membran almanızı önermem hem oyun kanadinda hem kullanim ömrü tarafinda mekanik klavyeler çok önde. Membranlar zamanla yumusuyor tatsiz bir his

KS

LuffyZenq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
O fiyatlara cikmisiken membran almanızı önermem hem oyun kanadinda hem kullanim ömrü tarafinda mekanik klavyeler çok önde. Membranlar zamanla yumusuyor tatsiz bir his
Membran dediğin red switch falan oluyor herhalde ben mekanik istemiştim sadece switchlerin ne farkı var ne işe yarar diye sormuştum genede teşekkürler

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Membran dediğin red switch falan oluyor herhalde ben mekanik istemiştim sadece switchlerin ne farkı var ne işe yarar diye sormuştum genede teşekkürler
Hocam membran mekanik olmuyor. İcinde jelimsi yapilar oluyo o sekilde basılıyor. Mekanik olanlar red Switch blue sw gibi ayriliyor mekanik alin

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Tepki süresi, ses desibeli kullanim ömrü her türlü daha iyi mekaniklerin. Cok anlamiyorsaniz onerdigim klavyelerden birini alin gecin pisman olmazsiniz

KS

LuffyZenq

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Tepki süresi, ses desibeli kullanim ömrü her türlü daha iyi mekaniklerin. Cok anlamiyorsaniz onerdigim klavyelerden birini alin gecin pisman olmazsiniz
Tamamdır teşekkür ederim önerileri dikkate alacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri