Teşekkür ederim bilgilendirme içinRed switchte clicky sesi yoktur yani linear bir switchtir. Atlama noktası yoktur. "Atlama noktası nedir ?" diye sorarsan tuşa basma hissiyatı denir. Blue switchte ise clicky sesi vardır ve atlama noktası vardır. Blue switchte bastığını hissedersin. Kısaca blue switchte "kılik" sesi ve tuşa bastığını hissederken red switchte ise tuşa bastığını ve "kılik" sesi yoktur.
Rica ederim. Klavye önerinizi yapacağım.Teşekkür ederim bilgilendirme için
O fiyatlara cikmisiken membran almanızı önermem hem oyun kanadinda hem kullanim ömrü tarafinda mekanik klavyeler çok önde. Membranlar zamanla yumusuyor tatsiz bir his500-700TL arası mekanik bir klavye bilek desteği olursa güzel olur ve de red switch gibi şeyler ne işe yarıyor ne fark yaratıyor?
Bu ürün sanırım orjinal değil. Royal Kludge kendi ürünlerini RK kodu ile çıkarıyor diye biliyorum. RK61 RK84 gibi.Royal kludge g87 onerebilirim
Membran dediğin red switch falan oluyor herhalde ben mekanik istemiştim sadece switchlerin ne farkı var ne işe yarar diye sormuştum genede teşekkürlerO fiyatlara cikmisiken membran almanızı önermem hem oyun kanadinda hem kullanim ömrü tarafinda mekanik klavyeler çok önde. Membranlar zamanla yumusuyor tatsiz bir his
Hocam membran mekanik olmuyor. İcinde jelimsi yapilar oluyo o sekilde basılıyor. Mekanik olanlar red Switch blue sw gibi ayriliyor mekanik alinMembran dediğin red switch falan oluyor herhalde ben mekanik istemiştim sadece switchlerin ne farkı var ne işe yarar diye sormuştum genede teşekkürler
Tepki süresi, ses desibeli kullanim ömrü her türlü daha iyi mekaniklerin. Cok anlamiyorsaniz onerdigim klavyelerden birini alin gecin pisman olmazsinizMembran dediğin red switch falan oluyor herhalde ben mekanik istemiştim sadece switchlerin ne farkı var ne işe yarar diye sormuştum genede teşekkürler
Membran dediğin red switch falan oluyor herhalde ben mekanik istemiştim sadece switchlerin ne farkı var ne işe yarar diye sormuştum genede teşekkürlerO fiyatlara cikmisiken membran almanızı önermem hem oyun kanadinda hem kullanim ömrü tarafinda mekanik klavyeler çok önde. Membranlar zamanla yumusuyor tatsiz bir his
Tamamdır teşekkür ederim önerileri dikkate alacağımTepki süresi, ses desibeli kullanim ömrü her türlü daha iyi mekaniklerin. Cok anlamiyorsaniz onerdigim klavyelerden birini alin gecin pisman olmazsiniz
Rica ederim keyifli forumlarMembran dediğin red switch falan oluyor herhalde ben mekanik istemiştim sadece switchlerin ne farkı var ne işe yarar diye sormuştum genede teşekkürler
Tamamdır teşekkür ederim önerileri dikkate alacağım