500 TL Bütçem var Kulaklık Önerisi Alabilirmiyim

Yusuf Sezgin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Merhabalar 500 max 550 bütçem bulunmakta aradığım kulaklığın mikrafonu iyi olmasını istiyorum. Geçen hafta pazartesi günü 499a gamepower warlord almıştım ve çok sorunlu bir üründü sağ tarafı adam akıllı çalışmıyordu mikrafonu berbattı gibi gibi (iade ettim) o yüzden bu kulaklığı önermezseniz sevinirim.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
KS

Yusuf Sezgin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Aşağıdaki tercih edilebilir;
Ürünü araştıracağım tesekkür ederim önerin için

KS

Yusuf Sezgin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Aşağıdaki tercih edilebilir;
Önerebileceğiniz başka ürün var mı ?

Celil

Forum Geliştiricisi
Forum Geliştiricisi
Tepki
55

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Gamepower Fujin var. Pchocası bugün inceledi. İzlemek isterseniz linki bıraktım.

fastdriver3459

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
260
Merhabalar 500 max 550 bütçem bulunmakta aradığım kulaklığın mikrafonu iyi olmasını istiyorum. Geçen hafta pazartesi günü 499a gamepower warlord almıştım ve çok sorunlu bir üründü sağ tarafı adam akıllı çalışmıyordu mikrafonu berbattı gibi gibi (iade ettim) o yüzden bu kulaklığı önermezseniz sevinirim.

Bugün ürün elime geldi fiyatına göre efsane tavsiye ederim inceleme videoları epeyce var bakabilirsin ses kalitesi padler mic bence gayet yeterli 👍

KS

Yusuf Sezgin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6

Bugün ürün elime geldi fiyatına göre efsane tavsiye ederim inceleme videoları epeyce var bakabilirsin ses kalitesi padler mic bence gayet yeterli 👍
Tavsiyeniz için teşekkür ederim inceleyeyim ürünü :D

KS

Yusuf Sezgin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6

Ürünü beğendim ancak diğerleri daha yakın gibi bana yinede teşekkür ederim önerin için. Eldeki ürünlerden kendimce eleme yapıp ürünü aldığımda buraya nasıl olduğunu yazarım.

KS

Yusuf Sezgin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Cuma günü sipariş vermiş olduğum Gamepower Fujin bugün elime ulaştı ve harika dip ses bile yok mikrafonu çok güzel ne bir cızırtı ne bir yankı bulunmakta hiçbir extra özellik açmadan bu ürünü öneren arkadaşa teşekkür ederim diğer öneren arkadaşlarada teşekkür ederim ilgileri için.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Cuma günü sipariş vermiş olduğum Gamepower Fujin bugün elime ulaştı ve harika dip ses bile yok mikrafonu çok güzel ne bir cızırtı ne bir yankı bulunmakta hiçbir extra özellik açmadan bu ürünü öneren arkadaşa teşekkür ederim diğer öneren arkadaşlarada teşekkür ederim ilgileri için.
Hayırlı olsun, güzel bir tercih olmuş, iyi günlerde kullanın.

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Hayırlı olsun. Güzel günlerde kullanın.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri