500 TL KULAK ÜSTÜ KULAKLIK TAVSİYESİ

anxious

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar 500 tl bütçem var hem dışarda müzik dinlemek  hemde pcde oyun oynamak(Online oyun oynamıyorum) için bluetooth kulaküstü kulaklık arıyorum tavsiyeniz var mı ?

KS

anxious

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
KS

anxious

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
O ürünü de önerebilirim ama sorun yaşayanı biraz fazla olduğundan 90 modelini önerdim.

Hocam soundsurge 85 daha iyi gibi geldide sorunları derken neler mesela

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Yabancı kaynaklarda uzun kullanımlarda bağlantı sorunları ile karşılaşanlar gördüm ama dediğim gibi. 85 modelinin genel 2 artısı var Qualcomm aptX desteği var ve 5 saat fazla pil ömrü sunuyor ama genel olarak küçükte olsa bir kitlede sorun yaşayanlar gördüğümden önermedim. Karar sizin sizde de olacak diye bir şey yok.

ötenazi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
JBL T500BLU önerebilirim 2-3 hafta önce aldım çok kullanışlı.

KS

anxious

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Yabancı kaynaklarda uzun kullanımlarda bağlantı sorunları ile karşılaşanlar gördüm ama dediğim gibi. 85 modelinin genel 2 artısı var Qualcomm aptX desteği var ve 5 saat fazla pil ömrü sunuyor ama genel olarak küçükte olsa bir kitlede sorun yaşayanlar gördüğümden önermedim. Karar sizin sizde de olacak diye bir şey yok.

Hocam geç cevap verdim kb şimdi benim soundsurge 85 hoşuma gitti ama saçma biliyorum ama sormak istiyorum bu ürün düşük ihtimalde olsa kullanırken patlar mı çünkü nede olsa pilli bir cihaz

KS

anxious

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ben dünyada bu tarz bir sorun yaratan hiçbir kulaklık görmedim.

Teşekkürler hocam birde pcde bağlayacamda 200 tl kadar adaptör tavsiyeniz var mı f/p soundsurge 85 kulaklık için

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bilgisayarda kullanacağınızı söylediniz. APTX desteğini ne yapacaksınız ki? Bilgisayar sistemlerinde APTX hiçbir işinize yaramaz.

KS

anxious

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bilgisayarda kullanacağınızı söylediniz. APTX desteğini ne yapacaksınız ki? Bilgisayar sistemlerinde APTX hiçbir işinize yaramaz.

Hocam Nasıl yaramıyor alacağım kulaklıkta qualcoom çipi ve aptx desteği var alacağım adaptörde aptx desteği olsunki hem kaliteli ses hemde düşük geçikme olsun ondan dolayı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri