Merhabalar 500 tl bütçem var hem dışarda müzik dinlemek hemde pcde oyun oynamak(Online oyun oynamıyorum) için bluetooth kulaküstü kulaklık arıyorum tavsiyeniz var mı ?
ugur.gozaydin' Alıntı:Önerinizi yapacağım. Sanırım 400 TL güzel bir ürün vardı geçen önermiştim birisine.
ugur.gozaydin' Alıntı:O ürün kalmamış.
TaoTronics Soundsurge 90 - 597 TL - Az daha çıkarsanız bu ürünü öneririm size. 550 TL maksimum derseniz Tribit Audio XFree Tune - 459 TL veya Volkano Silenco - 475 TL ürünlerini önerebilirim.
ugur.gozaydin' Alıntı:O ürünü de önerebilirim ama sorun yaşayanı biraz fazla olduğundan 90 modelini önerdim.
ugur.gozaydin' Alıntı:Yabancı kaynaklarda uzun kullanımlarda bağlantı sorunları ile karşılaşanlar gördüm ama dediğim gibi. 85 modelinin genel 2 artısı var Qualcomm aptX desteği var ve 5 saat fazla pil ömrü sunuyor ama genel olarak küçükte olsa bir kitlede sorun yaşayanlar gördüğümden önermedim. Karar sizin sizde de olacak diye bir şey yok.
ugur.gozaydin' Alıntı:Ben dünyada bu tarz bir sorun yaratan hiçbir kulaklık görmedim.
ugur.gozaydin' Alıntı:Blitzwolf® Bw-Bl2 2'si 1 Arada Bluetooth V5.0 Ses Verici Alıcı Adaptörü 180 TL - İşinizi fazlasıyla görecektir.
ugur.gozaydin' Alıntı:Bilgisayarda kullanacağınızı söylediniz. APTX desteğini ne yapacaksınız ki? Bilgisayar sistemlerinde APTX hiçbir işinize yaramaz.