500 TL kulaklık

Demırcan Celık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba 500 tl civarında bir kulaklığa ihtiyacım var. Bilgisayarda genelde oyun için kullanacağım, mikrofon da önemli.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Eğer acelesi yoksa incehesap Cuma indirimlerini bekleyin derim. Yok beklemek istemiyorum derseniz önerinizi yapacağım.

KS

Demırcan Celık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Eğer acelesi yoksa incehesap Cuma indirimlerini bekleyin derim. Yok beklemek istemiyorum derseniz önerinizi yapacağım.

Bekleyebilirim fakat yine de  öneri yaparsanız sevinirim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Peki şuan ki piyasada kronik sorunlu ürünler hariç önerebileceğim en iyi mikrofon + ses kalitesi oyun için ideal ürünleri önereceğim size.

1. Corsair HS50 Pro - 429 TL
  2. Cougar Phontum Essential - 438 TL
  3. Sharkoon B1 - 499 TL
  4. Rampage R81 Champıon - 530 TL
  5. RAZER Blackshark V2 X - 599 TL
  6. Cougar Immersa Ti - 600 TL
Bu 6 ürünü önerebilirim size. Hepsinin mikrofon ve ses kalitesi gayet başarılı ürünlerdir. Oyun odaklı ise bir sorunları yok. Ben eğer bütçe varsa 6 numaralı ürünü öneririm size. Onun dışında 3 ve 4 numara bütçe dahilinde önerebileceğim ürünlerdir ki ikisi de çok iyi ürünler ama bende kararsızım hangisini seçerdim fikrim yok. Eğer daha ucuz ama iyi olsun derseniz 2 numarayı öneririm.

KS

Demırcan Celık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Peki şuan ki piyasada kronik sorunlu ürünler hariç önerebileceğim en iyi mikrofon + ses kalitesi oyun için ideal ürünleri önereceğim size.

1. Corsair HS50 Pro - 429 TL
  2. Cougar Phontum Essential - 438 TL
  3. Sharkoon B1 - 499 TL
  4. Rampage R81 Champıon - 530 TL
  5. RAZER Blackshark V2 X - 599 TL
  6. Cougar Immersa Ti - 600 TL
Bu 6 ürünü önerebilirim size. Hepsinin mikrofon ve ses kalitesi gayet başarılı ürünlerdir. Oyun odaklı ise bir sorunları yok. Ben eğer bütçe varsa 6 numaralı ürünü öneririm size. Onun dışında 3 ve 4 numara bütçe dahilinde önerebileceğim ürünlerdir ki ikisi de çok iyi ürünler ama bende kararsızım hangisini seçerdim fikrim yok. Eğer daha ucuz ama iyi olsun derseniz 2 numarayı öneririm.

Önerilerin için teşekkür ederim. Zaten 6 numaralıyı kullanıyordum fakat sorun çıktı gönderdiğimde ise tamir veya değişim yerine direkt iade yaptılar ve aldığım fiyatla alakası olmadığı için tamamen benim zararıma oldu şimdi de o kadar yükseltmek istemiyorum bütçeyi zaten üstüne koyup bu fiyata çıktım. Galiba indirimleri bekleyeceğim, bir ihtimal güzel bir şeye denk gelirim belki.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Siz Cuma günü tekrar yazın bu ürünlerden daha iyi yada denk başka ürünler olursa önerinizi yaparım. Şimdilik iyi günler...

MehmetKeremÇelik

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
KS

Demırcan Celık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
MehmetKeremÇelik' Alıntı:
Demırcan Celık' Alıntı:
Merhaba 500 tl civarında bir kulaklığa ihtiyacım var. Bilgisayarda genelde oyun için kullanacağım, mikrofon da önemli.
Bence https://www.trendyol.com/gamepower/kizaru-7-1-siyah-surround-rgb-oyuncu-gaming-kulaklik-p-36948798Gamepower Kizaru alabilirsin mikrofonuda iyi 

https://www.trendyol.com/gamepower/kizaru-7-1-siyah-surround-rgb-oyuncu-gaming-kulaklik-p-36948798

Gamepower bana pek güven vermiyor, o tarz markalara bulaşmayı düşünmüyorum

KS

Demırcan Celık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Siz Cuma günü tekrar yazın bu ürünlerden daha iyi yada denk başka ürünler olursa önerinizi yaparım. Şimdilik iyi günler...

Var mı önerdiğiniz bir şey?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri