500 tl ye güzel bir oyuncu kasası

eraycebic

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
şimdi cümleten Selamun aleyküm arkadaşlar ben şuanda 2010 da aldığım 600 liralık bir kasa kullanıyorum ama baya eskidi tozlandı bozulmalar oldu falan örneğin csgo oynarkene low ayarlarda 1280x720 de dust 2 oynarken takım çatışmalarında 20 fps ye düşüyor yeni 500 tl ye bir kasa toplamak istiyorum
Kasamın özellikleri:
işletim sistemi: win 10 64bit
ram: 4gb
ekran kartı: NVIDIA GeForce 9500 GT
işlemci: intel(R) Pentium(R) CPU G645 @ 2.90GHz (CPUs) ~ 2.9GHz
beyler bu arada böyle rastgele bir kasa olmasın

Furkan Ersöz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
500 tlye bu devirde toplamak zor ama aynı ekran kartına sahipiz

Fakat o kasma sorunu Csgodan kaynaklanıyor aynı sorun bendede var

KS

eraycebic

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
500-600 tlye kasa toplamak zor hocam 2 .el bakmalısınız
2. el de olur sıkıntı yok en azından inferno miragede felan bi 60 fps yeter 500 tlye toplamak zor zaten de 500 ila 1000 lira arası olur

Ekran kartım öyle kötü bir ekran kartı değil 2000 lerde çıkmasına rağmen GTA V'i zorluyor fakat dün bilgisayarımı temizlerken farkettim fanı dönmüyor büyük ihtimal içindeki macunu kurudu diye düşünüyorum şuanda acayip fazla ısındığı için intel graphics e taktım tekrar NVIDIA ya taksam ısınmadan dolayı sıkıntı çıkarmı çünkü intel graphics de herhangi bir oyuna giremiyorum

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
kartınızın fan devrini msı afterburnerdan yükseltirmisiniz macununu kontrol edin eğer kurumuş ise yenisini sürüp soğutma bloğunu üstüne yeniden montajlayın.Kasa konusuna gelirsek siz bulduğunuz örnekleri atarsanız bizde size bu alınabilir,şu ürün olabilir tarzında yardımcı olalım hazır kasa almanız daha mantıklı 2.el olarak (hazır kasadan kastım toplama kasa )

KS

eraycebic

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
şöyle birşey var
özellikleri
işlemci: INTEL i5m
ram: 8gb
hardisk: 320GB
ekrankartı: NVIDIA GeForce GTX 260

sizce iyimi

Oğuzhan Gündüz

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Hocam 500 lira gibi bir bütçeyle yeni bir bilgisayar zor ancak ekran kartınızı 1030 a yükseltebilirsiniz veya 2el türevi bir şeye.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri