- Tepki
- 6
5000-6000TL Pc önerisi lazım F/P olabilirse sevinirim apu olabilir ve ya hazır sistem şimdi den yazan arkadaşlara teşekkürler
bu apuyu al 512gb ssd yapıp5000-6000TL Pc önerisi lazım F/P olabilirse sevinirim apu olabilir ve ya hazır sistem şimdi den yazan arkadaşlara teşekkürler
Inventus güvenli mi ? İlk defa duyuyorumda
Güvenilir kendi PSU mu bizzat inventustan aldımInventus güvenli mi ? İlk defa duyuyorumda
Ben bu sistemi aldım şuan kullanıyorum ekran kartı ekledim sadece.Inventus güvenli mi ? İlk defa duyuyorumda
Güvenilir.Inventus güvenli mi ? İlk defa duyuyorumda
Ekran kart sız hangi oyunları açıyorBen bu sistemi aldım şuan kullanıyorum ekran kartı ekledim sadece.
Teşekkürler
GTA 5 valo çoğu oyunu oynayabildim.Ekran kart sız hangi oyunları açıyor
O bütçede temiz bulabilirseniz Rx 580'li veya Gtx 1650'li sistemler alabilirsiniz. Facebook gruplarında refli kullanıcılardan bulursanız kaçırmayın derim. ModArt PC Ailesi Alış/Satış Destek Grubu'na düşüyor bazen o şekilde sistemler.Teşekkürler
Ekran kartlı mı? Kasıyor ekran kartınız nedir ?GTA 5 valo çoğu oyunu oynayabildim.
RDR yide en düşükte oynadım ama denize yakın yerlerde kasıyor.
Ekran kartsız kasıyor benim ekran kartın 6500xt şuanda bir kasma yok.Ekran kartlı mı? Kasıyor ekran kartınız nedir ?
Hocam peki bu attığınız apu sisteme tüm ekran kartlarını takabiliyorum demi örnek paramı biriktirdim 3090 aldım buna takabiliyormuyumEkran kartsız kasıyor benim ekran kartın 6500xt şuanda bir kasma yok.
takarsında darboğaz olurHocam peki bu attığınız apu sisteme tüm ekran kartlarını takabiliyorum demi örnek paramı biriktirdim 3090 aldım buna takabiliyormuyum
3090 için dedim. ama genel olarak takabilrsintakarsında darboğaz olur
Takarsınız ama 1080p kullanılmaz. Bence en az 2K monitör lazım ama onda bile darboğaz olabilir.Hocam peki bu attığınız apu sisteme tüm ekran kartlarını takabiliyorum demi örnek paramı biriktirdim 3090 aldım buna takabiliyormuyum