5000 TL Bütçeye Ips Ekran Gaming Monitör Önerisi

Semih48

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Max 5000₺ bütçeye ıps ekran ve renkleri güzel veren bir monitör arıyorum. Ölü piksel ve ghosting sorunu az olan model önerileri bekliyorum. Bir tane 27 inç 2k monitörüm var. Onun yanına full hd en fazla 24 inç arıyorum.

Lawless

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Max 5000₺ bütçeye ıps ekran ve renkleri güzel veren bir monitör arıyorum. Ölü piksel ve ghosting sorunu az olan model önerileri bekliyorum. Bir tane 27 inç 2k monitörüm var. Onun yanına full hd en fazla 24 inç arıyorum.

Edin Dzeko

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
329
Şahsen gaming genden almazdım. Mağdur olan yüzlerce insan varken 100 lira için riske gitmeye değmez
gaming genden mağdur olan insan mı var PUAHAAHHA güldürmeyin. Şuanda en iyi bilgisayar firmalarından biri. Hatta çoğu bilgisayar önerisinin altında gaming gen iyi çalışıyor diye yorumlar görebilirsiniz.

Josren

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
gaming genden mağdur olan insan mı var PUAHAAHHA güldürmeyin. Şuanda en iyi bilgisayar firmalarından biri. Hatta çoğu bilgisayar önerisinin altında gaming gen iyi çalışıyor diye yorumlar görebilirsiniz.
Öncelikle hitabetine dikkat et dostum 20 yaşındaki çocuk yok karşısında. İkincisi de bi firma açılışından şu zamana kadar şikayetler ile geldiyse eğer her koşulda güven eksikliği veriyor demektir. Daha kendim 1 hafta önce tüketici hakem heyetine verdim firmayı, çevremde de 2 kişi bu firma yüzünden mağdur oldu, sen hangi hakla bana en güvenilir firma diyebiliyorsun? :D

Yakın zamanda ekşi sözlük, şikayet var ve şirketin kendi instagram postlarının altındaki yorumları okumanı öneririm. Birisine öneri verirken iki kere düşünmek lazım, o insanın başına bi iş gelirse senin tercihlerin yüzünden vebale girmiş olmayacak mısın?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri