Max 5000₺ bütçeye ıps ekran ve renkleri güzel veren bir monitör arıyorum. Ölü piksel ve ghosting sorunu az olan model önerileri bekliyorum. Bir tane 27 inç 2k monitörüm var. Onun yanına full hd en fazla 24 inç arıyorum.
Max 5000₺ bütçeye ıps ekran ve renkleri güzel veren bir monitör arıyorum. Ölü piksel ve ghosting sorunu az olan model önerileri bekliyorum. Bir tane 27 inç 2k monitörüm var. Onun yanına full hd en fazla 24 inç arıyorum.
Şahsen gaming genden almazdım. Mağdur olan yüzlerce insan varken 100 lira için riske gitmeye değmez100tl daha ucuz.![]()
Dell G2422HS 23.8 inç 165Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr
gaming genden mağdur olan insan mı var PUAHAAHHA güldürmeyin. Şuanda en iyi bilgisayar firmalarından biri. Hatta çoğu bilgisayar önerisinin altında gaming gen iyi çalışıyor diye yorumlar görebilirsiniz.Şahsen gaming genden almazdım. Mağdur olan yüzlerce insan varken 100 lira için riske gitmeye değmez
Öncelikle hitabetine dikkat et dostum 20 yaşındaki çocuk yok karşısında. İkincisi de bi firma açılışından şu zamana kadar şikayetler ile geldiyse eğer her koşulda güven eksikliği veriyor demektir. Daha kendim 1 hafta önce tüketici hakem heyetine verdim firmayı, çevremde de 2 kişi bu firma yüzünden mağdur oldu, sen hangi hakla bana en güvenilir firma diyebiliyorsun?gaming genden mağdur olan insan mı var PUAHAAHHA güldürmeyin. Şuanda en iyi bilgisayar firmalarından biri. Hatta çoğu bilgisayar önerisinin altında gaming gen iyi çalışıyor diye yorumlar görebilirsiniz.
Yakın zamanda ekşi sözlük, şikayet var ve şirketin kendi instagram postlarının altındaki yorumları okumanı öneririm. Birisine öneri verirken iki kere düşünmek lazım, o insanın başına bi iş gelirse senin tercihlerin yüzünden vebale girmiş olmayacak mısın?gaming genden mağdur olan insan mı var PUAHAAHHA güldürmeyin. Şuanda en iyi bilgisayar firmalarından biri. Hatta çoğu bilgisayar önerisinin altında gaming gen iyi çalışıyor diye yorumlar görebilirsiniz.