- Tepki
- 3
- Konu Sahibi
Hocam almıştım iptal ettim 4800 e Va panel olanı Asusa aklım daha çok yattı gibi emin olamıyorum2 hafta önce samsung odssey g5 aldım 2k 165hz şuanlık memnunum tavsiye ederim
Hocam almıştım iptal ettim 4800 e Va panel olanı Asusa aklım daha çok yattı gibi emin olamıyorum2 hafta önce samsung odssey g5 aldım 2k 165hz şuanlık memnunum tavsiye ederim
Msi’ninde vardı yanlış hayırlamıyorsam 2k 165hz bir monitörü onada bakabilirsinizHocam almıştım iptal ettim 4800 e Va panel olanı Asusa aklım daha çok yattı gibi emin olamıyorum
Kaç paraydı hocam, bugün denemeye gittim monitörleri ips le va kıyasladım ips çok cezbetti beni ips 2k bir monitörde 6k dan aşşağı pek yokMsi’ninde vardı yanlış hayırlamıyorsam 2k 165hz bir monitörü onada bakabilirsiniz
Evet hocam bu beni aşar :/![]()
MSI Optix G27CQ4 27" 1 ms WQHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix G27CQ4 27" 1 ms WQHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Optix G27CQ4 27" 1 ms WQHD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 10.119,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Oov fiyatı bütçenizi biraz aşıyor gibi, ben alırken 5000 civarıydı
selamlar elimde başlıktaki özellikte bir kasa var monitör almak istiyorum genel görüş 2k bir monitör almam gerektiğini söylüyor fakat ben 24ınc bir ekran istiyorum 24 ınc yüksek hz li bir FHD ekran alsam sorun yaşar mıyım ? darboğaz yaşarsın derken anlatılmak istenen ne yani ekran kartı verebileceğinden az mı performans verir ? yoksa işlemciye fazla yük mü biner ?
Bunu da kaydettim hocam teşekkür ederim belki bütçeme uygun çıkarAşağıdaki monitör muhtemelen yakın zamanda satışa sunulacak.
Fiyat bilgisi henüz yok ama özellikleri gayet iyi, dolu dolu bir monitör.
İsterseniz araştırın. Beklerken bütçenize ufak eklemeler yaparak işinizi garantiye alabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 7997GALAX VIVANCE-32Q Gaming Monitor (VI-32Q)
<div id="featurebullets_feature_div" class="feature" data-feature-name="featurebullets"> <div id="feature-bullets" class="a-section a-spacing-medium a-spacing-top-small"> <ul class="a-vertical a-spacing-none"> <li><span class="a-list-item">All photos,www.galax.com
Umarım fiyatı uygun olur. Şimdiden hayırlı olsun.Bunu da kaydettim hocam teşekkür ederim belki bütçeme uygun çıkar
Hocam 6 bine kadar yükselttim bütçeyi özellikle satıcısı güvenilir olursa 5k civarına seçenek yok maalesefUmarım fiyatı uygun olur. Şimdiden hayırlı olsun.
Siz yine de işi şansa bırakmayın, imkan oldukça bütçeyi yükseltmeye çalışın.
Bakarsın 5.000 TL diye bekleriz, 5.400 TL olarak satışa çıkar.
Zaten 5.000 TL altında olursa da fazladan bütçe her türlü cebinize kalıyor.
Yok reis aynı değiller
Hangisi daha iyi hocam ben farkı anlayamadımYok reis aynı değiller
Hocam şahsen ben kendi aldığımı tekrar satın alırdım eğer aynı fiyattan alacak olsaydim. Alttaki linkte karşılaştırması yapılmış bence iyice bakın. İnşallah hayırlısı olur sizin içinHangisi daha iyi hocam ben farkı anlayamadım