5000TL'ye iyi midir?

Berat Kızmaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Anakart- MSI A320-A PRO- 430 tl
Ram- 8gb - 300 tl
Ekran - Acer SA320Abi - 920 tl
Kasa - Power Boost VK-CO13B 500W - 507tl
İşlemci- Ryzen R3 3100- 1000tl
Ekran karti - RX 5500xt 4gb-1600 tl
Ssd- 240GB

Böyle bir pc satın almak istiyorum fakat iyi mi kötü mü bilemedim hemde depolama alanı bir az az en uygun fiyatla nasıl arttırabilirim?

Bu pc yeni nesil oyunları kaldırır mı?

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci ekran kartı iyi fakat diğerleri pek iyi seçilmemiş gibi bütçeniz tam olarak ne kadar ? Monitörlü bir sistem önerelim.Parçaları ayrı ayrı yerden alıp topyabilirseniz daha uyguna gelir ister misiniz ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Diğer konunuzda size 4K için öneri yapmışız ama işlemci tercihinizi R3 3100 den yana kullanacaksanız işlemci iyi ama GPU seçimi bence 1650 Super daha iyi olur ve genel olarka diğer bileşenleri daha iyi seçebiliriz. 5K bütçeye monitör dahil olarak maksimum sınır mı koydunuz yoksa azda olsa oynama payınız var mı?

KS

Berat Kızmaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
İşlemci ekran kartı iyi fakat diğerleri pek iyi seçilmemiş gibi bütçeniz tam olarak ne kadar ? Monitörlü bir sistem önerelim.Parçaları ayrı ayrı yerden alıp topyabilirseniz daha uyguna gelir ister misiniz ?
Bütçem maximum 5000-5500TL
Parçaları internetten toplamayı düşünüyorum ama bu sistem yeni oyunları kaldırır mı?

Enes Yavuz' Alıntı:
Yani 1000TL kadar oynamadığı sürece az bişey oynama payı var

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
KS

Berat Kızmaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:

Tamamdır çok teşekkür ederim bu sistem tüm oyunları oynatır demi? 

2 benim söylediğim sistem tüm oyunları oynatırmıydı çünkü arada 500tl  var

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
1650 Super ile 1080p çözünürlükte tüm oyunları oynarsınız sorun yok. Sizin sisteminizin bazı bileşenleri çok yetersiz ve kalitesiz. Örnek olarak kasa ve güç kaynağı çok kalitesiz. Monitör biraz daha alt sınıf benim önerdiklerimden ve ekran kartı AMD ki kötü değil ama AMD kartlarda genelde NVIDIA kartlara göre çok daha fazla sorun yaşama ihtimaliniz var.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri