500TL Civarı Bilgisayar Masası Önerisi (Nisan 2022)

Batua69

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Merhaba,

Şuan kullanmakta olduğum ahşaptan masa 90x60 boyutlarına sahip, laptop kullandığım için pek sorun olmuyordu ama yeni bilgisayar alacağım için yakında değiştirmek istiyorum.

120X60 boyutlarında kaliteli ve fiyat/performans (500TL civarı) masa önerebilir misiniz? Kaliteli olmasına çok önem gösteriyorum 1 kere alıp daha değiştirmeyeceğim çünkü. Ona göre tavsiye verirseniz sevinirim .)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: Bilgisayar masası önerisi lütfen

Fiyat/Performans kavramı genelde yanlış anlaşılıyor. 10000 TL bir ürün içinde o fiyat bandında F/P dengesi kurabilirsiniz. Bütçe olmadan öneri yapamam.

Ayrıca çevrenizde bir mobilyacı yani marangoz gibi bir şey varsa özel masa yaptırmak hem daha sağlam ve ömürlük olur hem de daha ucuza gelecektir.

KS

Batua69

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
RE: Cvp: Bilgisayar masası önerisi lütfen

ugur.gozaydin' Alıntı:
Fiyat/Performans kavramı genelde yanlış anlaşılıyor. 10000 TL bir ürün içinde o fiyat bandında F/P dengesi kurabilirsiniz. Bütçe olmadan öneri yapamam.

Ayrıca çevrenizde bir mobilyacı yani marangoz gibi bir şey varsa özel masa yaptırmak hem daha sağlam ve ömürlük olur hem de daha ucuza gelecektir.

s4lly' Alıntı:
Bütçenizi bilmiyorum ama internette 2 masa gözüme çarptı. Biri sade ve şık bir model. Diğeri ise biraz daha estetik bir masa ve diğerine nazaran daha çok yer kaplıyor.

Ayrıca bu masanın 3 farklı renk seçeneği de var.

Sade olan masa - 160x73cm - 644₺

Estetik olan masa - 170x120cm - 884₺

Bütçem 500 TL ama biraz daha çıkabilirim. S4lly'nin önerdiği ilk masayı beğendim aslında, bir de dediğiniz gibi bi marangoz'a soracağım eğer bütçeme uygun istediğim tarzda bir şeyler yapabilirse marangoz'dan alacağım. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Cvp: 500TL Civarı Bilgisayar Masası Önerisi (Nisan 2022)

Bundan birkaç ay önce bir tane tanıdığım güzel ve sağlam bir masayı istediği tarzda 900 TL gibi bir fiyata yaptırmıştı. Piyasada aynı ayarda ürün bulmak neredeyse zordu ki fiyatları acayip uçuktu zaten. Şuan piyasa nedir bilemiyorum ama bir soruşturmakta fayda var almadan önce.

alican33

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Batua69' Alıntı:
Merhaba,

Şuan kullanmakta olduğum ahşaptan masa 90x60 boyutlarına sahip, laptop kullandığım için pek sorun olmuyordu ama yeni bilgisayar alacağım için yakında değiştirmek istiyorum.

120X60 boyutlarında kaliteli ve fiyat/performans (500TL civarı) masa önerebilir misiniz? Kaliteli olmasına çok önem gösteriyorum 1 kere alıp daha değiştirmeyeceğim çünkü. Ona göre tavsiye verirseniz sevinirim .)

Bilgisayar masam için bu siteden aldığım masayı kullanıyorum linktekiler 150x60 boyutunda eğer odana sığarsa almanı öneririm.

https://www.dekorstilim.com/kategori/metal-calisma-masasi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri