- Tepki
- 54
Merhaba arkadaşlar 500 TL bütçem var ve bu bütçe alana bilecek en iyi mause sizce ne bana bi öneride bulunabilir misiniz.
En düşük razer miniMerhaba arkadaşlar 500 TL bütçem var ve bu bütçe alana bilecek en iyi mause sizce ne bana bi öneride bulunabilir misiniz.
nedeni nedir peki 1 yıldır kullanıyorum sorun yaşamadım arkadaşıma daha yeni aldırdım oda çok memnun.Rival 3 asla önermem
Gereksiz pahalı sensoru kötünedeni nedir peki 1 yıldır kullanıyorum sorun yaşamadım arkadaşıma daha yeni aldırdım oda çok memnun.
1- Skatezlernedeni nedir peki 1 yıldır kullanıyorum sorun yaşamadım arkadaşıma daha yeni aldırdım oda çok memnun.
fena değil, 3360 sensörü ve paracord kablosu var fakat skatezleri iyi değil.xpg slingshot nasıldır?
Kardeşimim isteğine göre seçmeye çalışıyorum ondan ama tabiki sensörü daha önemli.
hocam bende g300s vardı 200e almıstım 4yıl önce arka kakaladım 100e gecen karlı mıyım1- Skatezler
2- Sensör
fena değil, 3360 sensörü ve paracord kablosu var fakat skatezleri iyi değil.
Skatezler nedir?1- Skatezler
2- Sensör
fena değil, 3360 sensörü ve paracord kablosu var fakat skatezleri iyi değil.
siz karlısınız da arkadaşınız bir tık kazıklanmış asdklşasşldhocam bende g300s vardı 200e almıstım 4yıl önce arka kakaladım 100e gecen karlı mıyım![]()
altında kaymaya yarayan parçaSkatezler nedir?
Peki siz olsanız Asus mu ?, Razer mi?siz karlısınız da arkadaşınız bir tık kazıklanmış asdklşasşld
altında kaymaya yarayan parça
hangi mouseler ?Peki siz olsanız Asus mu ?, Razer mi?
Asus rog kerisPeki siz olsanız Asus mu ?, Razer mi?