Yeni bir bilgisayar aldım ve 500 tl bütçem var kulaklık için, bana güzel bir kulaklık önerir misiniz (oyun, müzik vb şeyler için)
Bunu almayı düşünüyordum ama forumlarda herkes kötülüyorGamepower Kugon 7.1 Rainbow Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı
Gamepower Kugon 7.1 Rainbow Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı gencergaming sitesinde satışta! Daha fazla Oyuncu Kulaklığı çeşitleri gencergaming sayfasında satışta!www.gencergaming.com
500 tl sınır koydum ve gozume sadece bu kulaklık cıktı. kulakıcı mıkrofonsuz ıstersenız bakıp tavsıye vereyım mi?Bunu almayı düşünüyordum ama forumlarda herkes kötülüyor
Teşekkür ederim kulaküstü ve mikrafonlu bakıyorum500 tl sınır koydum ve gozume sadece bu kulaklık cıktı. kulakıcı mıkrofonsuz ıstersenız bakıp tavsıye vereyım mi?
Teşekkür ederim kulaküstü ve mikrafonlu bakıyorum
Teşekkür ederimRampage K-29 Thunder Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Rampage K-29 Thunder Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.comRampage SN-R7 Mesh Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Rampage SN-R7 Mesh Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.comRampage RM-K23 Mission Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Kırmızı Fiyatları ve Özellikleri
Rampage RM-K23 Mission Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Kırmızı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
bunlari buldum kardesim
rica ederim bu arada benim tercihim lecoo ht403 veya snr7 mesh olurdu. tavsiyem urunleri trendyol hepsiburada amazon ve n11 gibi sitelerde aratip yorumlarina bakman baya fikir verir.Teşekkür ederim