500w 80+ PSU tavsiyesi

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Sharkon ve Gigabyte giriş seviyesi ürünleri tercih etme , 2 si de kötünün kötüsü ürünler. Çinli üreticilerden farkı yok , hatta belki Gamepowerin birkaç psu su da daha güvenilir olabilir.
Evga giriş seviyesi ama kötü olmayan bir model , Cylon da fena değildir.
Bütçen zaten çok yok , alman gereken güç kaynağı bu bence ;
Başka öneri istersen ;
https://www.teknobiyotik.com/donani...si-aktif-pfc-rgb-guc-kaynagi-ae-cylnp500.html (fiyat için attım)
bunları da öneririm
Attığınız high power psu ve cylone benzer midir o 2 si arasından hangisini tercih etmeliyim high power bana iyi geldi gerek 80+ olmasıyla gerek fiyatıyla.

BatuhanKLC

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
757
Dün gigabyte önerisini uğur hocamın bir mesajında gördüğüm için önerdim hocam, çok ucuz bir model olmadığı sürece tercih edilebilir diyordu. PSU konusunda kötü mü iş çıkarıyor?
Aorus olmayan hiçbir modeline ben güvenmem Gigabytenin , ne koruma verirse versin, internette kıyamet gibi patlayan Gigabyte psu var. Ama gerçekten patlayan.

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Silverstone strider serisini öneririm. Psu için bu kadar denklem kurarak vakit kaybetme , bütçene alabilidiğin güvendiklerin içinden en yüksek wattlı psu al , geç.

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Vaybe şimdi baktımda 2020 nisan ayında 370 tl ye almışım daha dün gibi..

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Silverstone strider serisini öneririm. Psu için bu kadar denklem kurarak vakit kaybetme , bütçene alabilidiğin güvendiklerin içinden en yüksek wattlı psu al , geç.
Bende 980 e aldım bir ay oldu olmadı hocam Gold sertifikası olmasa hiç o kadar veresim yoktu şimdi alamam gerçi orası ayrı

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri