Öneri 5070 Ti̇ Li̇ Si̇stem Öneri̇si̇

appiah

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
RYZEN 5 9600X
Ekran Kartı
RTX 5070 Tİ
Merhaba arkadaşlar kredi kartına taksitle 5070 ti li sistem almak istiyorum ama vade farkı çok koyuyor diğer siteler. bu kasayı tek tek toplayınca 75k civarı yapıyor ama yinede uygun vade farkı olayından dolayı sizce alınır mı?

Woqqies

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
201
Merhaba arkadaşlar kredi kartına taksitle 5070 ti li sistem almak istiyorum ama vade farkı çok koyuyor diğer siteler. bu kasayı tek tek toplayınca 75k civarı yapıyor ama yinede uygun vade farkı olayından dolayı sizce alınır mı?
Tek tek daha iyi bir sistem toplanır. 82.673 ₺ tutuyor. Hepsiburada ve amazon gibi vade farkı almayan e ticaret mağazalarından alabilirsin.
Başka bir yol olarak attığım sistem özelliklerine benzer bir sistem bulursan daha uygun fiyata o sistemi al.
Ekran Kartı :
SSD :
İşlemci Soğutucu :
Ram :
PSU :
İşlemci :
Anakart :
Kasa :

FatihS42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
senin attığın daha iyi tabi ama 12 taksit alabiliyorum böyle. Parça parça alınca taksit az oluyor alması uzun sürüyor ondan sordum bu site pek güvenilir gelmedi hakkıda bu fiyat değil kasanın ama 80k lık kasa 100k ya geliyor başka yerden
Hangi kartı kullanıyorsunuz taksit için

KS

appiah

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bonus, maximum, world. Burdan alırsam kuveyt karttan

senin attığın daha iyi tabi ama 12 taksit alabiliyorum böyle. Parça parça alınca taksit az oluyor alması uzun sürüyor ondan sordum bu site pek güvenilir gelmedi hakkıda bu fiyat değil kasanın ama 80k lık kasa 100k ya geliyor başka yerden

Tek tek daha iyi bir sistem toplanır. 82.673 ₺ tutuyor. Hepsiburada ve amazon gibi vade farkı almayan e ticaret mağazalarından alabilirsin.
Başka bir yol olarak attığım sistem özelliklerine benzer bir sistem bulursan daha uygun fiyata o sistemi al.
Ekran Kartı :
SSD :
İşlemci Soğutucu :
Ram :
PSU :
İşlemci :
Anakart :
Kasa :

FatihS42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
bonus, maximum, world. Burdan alırsam kuveyt karttan
Aşağıda attığım sistemdeki tüm ürünler hepsiburada dan kuveyt peşin fiyatına 9 taksit yapabiliyorsunuz. Hazır sistemdeki bileşenlerden kat be kat kaliteli ürünler normal fiyatı dediğiniz gibi diğer sitelerden toplansa 77k falan ediyor bu şekilde 87k yaptı

E.Kartı: Gaınward RTX5070TI Phantom 16GB Gddr7 256BIT - 44.999 TL

İşlemci: AMD Ryzen 7 9700X - 14.399 TL

RAM: Kingston Kıngston Beast Expo 32GB(2X16) Ddr5 6000MHZ CL30 - 5.800 TL

SSD: Kioxia Exceria PRO 1TB - 3.300 TL

Anakart: MSI B650m Gaming Plus Wi-Fi AMD - 8.239 TL

Kasa: Raijintek Ponos Ultra MS4 - 3.499 TL

PSU: Enermax Revolution D.f. x 1200W 80+ Gold Full Modüler - 5.912 TL

Soğutma: Thermalright Phantom Spirit 120 Se Argb - 1.728 TL

Toplam fiyat: 87.877 TL

Ekstra olarak şunu belirteyim hepsiburada sitesinde ram yok doğru düzgün altta attığım ram'i kendiniz alırsanız 3k daha uyguna getirirsiniz toplam fiyat 84lere düşer

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri