Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Aorus Master Ekran Kartı GV-N507TAORUS M-16GD detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
burdan alıntıyı çeviriyle aktarıyorum:
"Aorus Master 5070 Ti ekran kartına sahibim ve gerçekten muhteşem bir kart. Çok üst düzey yapı kalitesi, sessiz çalışma ve bobin sesi olmadan harika sıcaklıklar sunuyor. Elbette daha pahalı, ancak harika fanlar, soğutucular, buhar odaları vb. sayesinde en yüksek fabrika hız aşırtma değerlerinden birine sahip. Ayrıca çift BIOS özelliği de güzel bir avantaj.
Bunun için olumsuz oy alacağımı biliyorum çünkü genel düşünce tarzı "en ucuzunu al" şeklinde, bunu anlıyorum ama bu ekran kartını yıllar içinde kullanmayı planladığım için gerçekten en iyi yapı kalitesine sahip olmasını istedim ve RGB aydınlatma ve sıcaklıkları, VRAM kullanımını vb. gösterebilen dahili LCD ekran gibi birçok estetik özelliği var, bunlar kasamda harika görünüyor ve güzel ek özellikler. Bu benim ilk Gigabyte kartım, daha önce genellikle ASUS veya Nvidia kartları kullanıyordum ama çok memnunum."
"Aorus, kendi türünden çok farklı. Kesinlikle o. Ben de aldım ve yoğun oyun oynarken bile nadiren 50°C'ye ulaşıyor."
"Aorus Master. Vanguard'ın sadece havalı bir ismi var, başka bir şey değil."
"Ne kadar ucuzsa o kadar iyi, ama aynı fiyattaysa Aorus Master bambaşka bir canavar."
"İkisi de harika olurdu, Aorus bambaşka bir seviye."
"Aorus Master. Daha iyi yapı kalitesi, neredeyse Asus ROG Strix ile aynı seviyede"
Bunlara ek olarak gigabyte ürünleri ayrı bir kalitedir gigabyte aorus ürünleri ayrı kalite. Heleki master serilerinde anakart olsun gpu olsun firma sonuna kadar kaliteye abanıyor.