- İşlemci
- 7800x3d
- Ekran Kartı
- 5080
100-120k arası bütçem var ne önerirsiniz? ekran kartlarında model ve marka ne kadar fark eder?Malum ram fiyatları coştuğundan şuanki kullandığım ramleri belirli bi süre kullansam sıkıntı olur mu?
şu an kullandığım ramleri bir süre kullansam demişsiniz ama ramleriniz ne100-120k arası bütçem var ne önerirsiniz? ekran kartlarında model ve marka ne kadar fark eder?Malum ram fiyatları coştuğundan şuanki kullandığım ramleri belirli bi süre kullansam sıkıntı olur mu?
Tamamdır akşam size özel sistem bakacağımEvet komple sistem bakıyoruz.Sadece ssd'yi kullanmak istiyorum
ramler çok darboğaz yapacağından vazgeçtimşu an kullandığım ramleri bir süre kullansam demişsiniz ama ramleriniz ne
RAMLERİNİZ NE Bİ BİLSEK ÇOK GÜZEL OLACAK TAramler çok darboğaz yapacağından vazgeçtim
problem darboğaz değil2 tane 8 gblık ram'ım var 3600 mhz cl 19 ddr4
Haa unutmuştum onu haklısınız hocamproblem darboğaz değil
toplayacağın sistemle uyumsuz olması
toplayacağın sistem ddr5 platformu
ramlerin ddr4
Haa unutmuştum onu haklısınız hocam
açıkçası kasa iğrenç duruyor ve özelleştirme seçeneklerindeki kasalar da kötü.Alıp hyte y60 ya da y70in içine koymak mantıklı geldi, bunun için de fan önerisi yapar mısınız? Ve sistemin şuanki halinde şu parçayı alsan daha iyi olur dediğiniz bir parçası var mıdır?![]()
Helios Platinum | AMD Ryzen 7 7800X3D | 32 GB DDR5 | MSI RTX 5080 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
şu an 119500 tl
tek tek toplayayım desen aynı yere varıyor aşağı yukarı
yarım saat sonra fiyatı düşecek
bu günden alma imkanın varsa
şimdiden sepete ekle
Değiştirmek istediğin bir şey varsa değiştir
sepette dursun
saat 22 olur olmaz sepeti yenile
güncellediğin ürünlerle güncellenmiş indirimli fiyat çıkar karşına hoşuna giderse alırsın
şu an tek tek toplasan
en ucuz işlemci 15k
en ucuz 360 sıvı soğutma 3500
bu ayarda en ucuz anakart 8500
en ucuz 32 ram 15500
en ucuz gen4 ssd 4500
bu ayarda 850w kasa 7000
en ucuz 5080 61000
TOPLAM 115000
kasa konusunda genel bir beğeni yorumu olsaaçıkçası kasa iğrenç duruyor ve özelleştirme seçeneklerindeki kasalar da kötü.Alıp hyte y60 ya da y70in içine koymak mantıklı geldi, bunun için de fan önerisi yapar mısınız? Ve sistemin şuanki halinde şu parçayı alsan daha iyi olur dediğiniz bir parçası var mıdır?
O kasanın boş fiyatına baktın mı hiç knkaaçıkçası kasa iğrenç duruyor ve özelleştirme seçeneklerindeki kasalar da kötü.Alıp hyte y60 ya da y70in içine koymak mantıklı geldi, bunun için de fan önerisi yapar mısınız? Ve sistemin şuanki halinde şu parçayı alsan daha iyi olur dediğiniz bir parçası var mıdır?